Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
no no Gocha 23 obiecała ,że będzie gorący poród na żywo i słowa nie dotrzymała 😁 to może ja wam dam troche atrakcji 😁

od 2.30 do 5 na brzuszku chyba nie siedzice co 😁

a skąd wiesz może wtedy siedziałam i czekałam co napiszesz z porodu 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
no no Gocha 23 obiecała ,że będzie gorący poród na żywo i słowa nie dotrzymała 😁 to może ja wam dam troche atrakcji 😁

Ooooo i Gocha się znalazła 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):

ehehehe uderz w stol... hej gochaaa :*** jak tam maluszek???

gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
Marta mnie kolka nie dokucza za to u młodego czkawka niesmowita 😁

Madziu czemu jutro idziesz do szpitala? poczekaj do12 to Kamile beda miec tego samego dnia urodziny 😁

Gocha Magda to miała czekać aż ja urodzę;p a Cholera jedna mi się w kolejkę wtrynia 😜

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
Marta mnie kolka nie dokucza za to u młodego czkawka niesmowita 😁

Madziu czemu jutro idziesz do szpitala? poczekaj do12 to Kamile beda miec tego samego dnia urodziny 😁

No właśnie miałam pisać o Twoim Kamilku Gosiu że już w piątek urodzinki ma 🙂 🙂 🙂
Madziu czekaj na piątek 😜 😜 😜

• Mamusia
ja mojemu od jutra zaczynam dawac kropelki infacol zobaczuymy jak to nie pomoze to chyba sie zalamie bo nie idzie zniesc jak on sie tak strasznie wygina i placze ze az prawie glos traci i oddechu nie umie zlapac 😞 moj cala noc przy kazdym karmieniu musial sobie przerwy robic bo go brzuszek bolal i co chwile dyda wypluwal az mi go zal bylo bo nawet pojesc oorzadnie nie umial twoj tez tak ma?? aahaaa a ty go karmisz tylko piersia czy dokarmiasz modyfikowanym??

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ja mojemu od jutra zaczynam dawac kropelki infacol zobaczuymy jak to nie pomoze to chyba sie zalamie bo nie idzie zniesc jak on sie tak strasznie wygina i placze ze az prawie glos traci i oddechu nie umie zlapac 😞 moj cala noc przy kazdym karmieniu musial sobie przerwy robic bo go brzuszek bolal i co chwile dyda wypluwal az mi go zal bylo bo nawet pojesc oorzadnie nie umial twoj tez tak ma?? aahaaa a ty go karmisz tylko piersia czy dokarmiasz modyfikowanym??

ja go wiecej modyfikowanym ale cycka tez ciagnie tylko mam mało mleka a on co 3 godziny chce jesć wiec musze Go dokarmiac ja stosowałam sab simplex i tez mu nie pomogło 😞

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):

ja go wiecej modyfikowanym ale cycka tez ciagnie tylko mam mało mleka a on co 3 godziny chce jesć wiec musze Go dokarmiac ja stosowałam sab simplex i tez mu nie pomogło 😞

kurcze ja mam nadzieje ze mu pomoga jutro konczy miesiac wiec spokojnie moge mu je zacza podawac a wczoraj z tego wszystkiego padlismy razem w lozku po 21 i nie dalam mu witaminek mam nadziejej ze nic mu sie nie porobi przez to ze ich nie dostal 😞

Gocha bo gośki to chyba taką naturę mają 😉

Aga - nie wiem kiedy.. w środę jak nie urodzę mam wizytę i ktg i zobaczymy co dalej...

Martuś - infacol powinien pomóc 😉 u nas się świetnie sprawdził 😉 odkąd podawałam Kubie infacol tylko raz go brzuszek bolał jak ja kapustę zjadłam...

Mortishia24 napisał(a):

kurcze ja mam nadzieje ze mu pomoga jutro konczy miesiac wiec spokojnie moge mu je zacza podawac a wczoraj z tego wszystkiego padlismy razem w lozku po 21 i nie dalam mu witaminek mam nadziejej ze nic mu sie nie porobi przez to ze ich nie dostal 😞

Marta nic się nie martw 😉 Żebyś wiedziała ile razy ja ominęłam witaminy bo albo zapomniałam dokupić albo ze zmęczenia wyleciało mi z głowy... ☺️
Jeszcze to nadrobi 😉

Mortishia24 napisał(a):
MISSISIPI2 napisał(a):
Gogr a Ty kiedy do szpitala idziesz ????

no wlasnie chyba tez jakos po poniedzialku bo jak ty ialas termin na 3ciego to 10 by wypadalo isc rodzic 🙂

Znając moje szczęście to najwcześniej 13...