Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Mortishia24 napisał(a):
sweety napisał(a):
ja jak chce sie oporzadzic to sie nie zapowiadam tylko podrzucam malenstwo i uciekam hehehehe 😁 😁 😁

heehee no ja tak robie ale dzis nie moge bo moj skacowany i dopoki nie dojdzie do siebie dziecka u nie dam 😜

na kacu to chyba szybko nie dojdzie do siebie hehehe

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mortishia24 napisał(a):
no jak narzie czekam godzine a popoludniu maja byc goscie super 🤢
To fajnie ze maluch sie szybko rozwija nasz tez wywija ta glowa no i czasem tez zaszcyci nas swoim slodkim smajlikiem dla mnie najcudowniejszym na swiecie 🙃 😜 🙂 🙂

a jak twoj porod minol?

• Mamusia
noo u mnie nie bylo az tak dlugo jak u ciebie ale tez dosc ostro bo o 5 odszedl mi czop i zaczely suiie saczyc wody skurczy prawie wogole o 8 przyjeli mnie na oddzial a a o 11 podlaczyli kroplowke potem druga taka maxi 😮 i do 18 milam takie zajebiste skurcze juz co 2 minuty ale szyjka nie chciala sie zgladzic a jak juz sie zgladzila i zeczely sie parte to co ja parlam i Alek zszedl troche nizej to zaraz znow cofal sie do gory i tak prawie dwie godziny no i na sam koniec zostalam na zywca rozcieta bo nie miaal skurczu a krzyklam i chyba tym sie polozna zasugerowala i zrobila ciach a ja to wszystko czulam 😮 😮 no i nie taka mala bo na 7 szwow i to bylo najgorsze z calego porodu na szczescie dobrze oddychalam i malemu tetno nie spadalo i ominela mnie cesarka a po 20 mialam jechac na cieci ale sie wyrobilismy z synkiem i wyskoczyl za piec osma 😁

• Mamusia
mata Alka kocha ja i muzyczke ktora z niej leci i swiatelka ktore na niego migaja wlasnie go w niej uspokajam lezy grzecznie a przed chwila jeszcze marudzil i polakal 😜
[URL=http://img408.imageshack.us/i/matai.jpg/][IMG]http://img408.imageshack.us/img408/2420/matai.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Martusiu ale Twój Alek jest cudny 🤪

Sweety serdeczne gratulacje 😘 😘 😘

A moje dziecko zjadło dziś tak pięknie zupkę że aż mnie duma rozpiera bo ani razu nic nie pokapało pomimo że miał śliniak 😁
A starszy to końmi do stoły nie zaciągniesz jak naleśniki nie stoją na stole 😠 😠 😠 😠