Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ja sie ciesze ze mam pokarm szkoda ze maly mimo to ma wzdecia i kolki mimo ze mam bardzo jednorodna diete no i wiadomo musze jesc wartosciowo i powoli trace reszte kilogramow no i oponka jeszcze jest 🤔ale wole to wszystko za cene pokarmu 🙂

a moze Marto wlasnie cos jesz z czego maly ma kloki??

• Mamusia
maludko ja jem tylko gotowane mieso, serki danio, ser zolty wedline drobiowa, maslo a z warzyw tylko seler marchweke i pietruszke 😞 z owocow jkablko i banan a ze slodyczy herbatniki watpie ze cos z tego mu szkodzi bo nprawde jem niewiele rzeczy pije przede wszystkim wode i soki jablkowe i przecierowe, zadnej kawy nawet bezkofeinowej i nic gazowanego cjhoc wszysy mnie namawiaja zebym zacela wprowadzac inne rzeczy ale sie boje bo jak on tak teraz wyje strasznie to co dopiero jkbym cos innego sprobowala i by bylo jeszcze gorzej tochyba bym sie pochlastala:/ a teraz widzisz pojadl 5 minut ponosilam go nie beknie za cholere spi twardo:/

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
maludko ja jem tylko gotowane mieso, serki danio, ser zolty wedline drobiowa, maslo a z warzyw tylko seler marchweke i pietruszke 😞 z owocow jkablko i banan a ze slodyczy herbatniki watpie ze cos z tego mu szkodzi bo nprawde jem niewiele rzeczy pije przede wszystkim wode i soki jablkowe i przecierowe, zadnej kawy nawet bezkofeinowej i nic gazowanego cjhoc wszysy mnie namawiaja zebym zacela wprowadzac inne rzeczy ale sie boje bo jak on tak teraz wyje strasznie to co dopiero jkbym cos innego sprobowala i by bylo jeszcze gorzej tochyba bym sie pochlastala:/ a teraz widzisz pojadl 5 minut ponosilam go nie beknie za cholere spi twardo:/

a moj beka jak stary chlop.Moze poprostu nie nalyka sie powietrza 🙂
Super masz dietke,to nie wiem dlaczego CI placze i ma kolki 😞

wątek dla Madzi 😉 http://www.brzuszek.net/forum,nasza_kochana_loistopadowka_magda123_rozpakowana,17,519984.html,str=0

Ja nie rodzę 😜 dalej 2 cm rozwarcia skurcze się nie piszą;p Mam co 2 dni na ktg a jak nie ruszy to w pon na oddział 😉

agaboh26 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Gocha.. przebiłam Cię:P:P 7 dzień po terminie i minęły wszystkie bóle...:P

GoGr ja byłam 13 dzień po terminie i w nocy mnie wzieło 😮 także wszystko przed Tobą 🙂 grunt to cierpliwość 😉

Wiesz.. o cierpliwości to można mówić jak się czeka na pierwsze dziecko... ;p Ja cierpliwość dzięki Kubkowi mam naprawdę anielską.. ale on ma tylko roczek i potrafi zmęczyć;p Więc jedyne na co narzekam to przemęczenie związane z dźwiganiem dwóch na raz 😜 😜
Jak do poniedziałku nie urodzę (to będzie 12 dzień po terminie) to będą wywoływać;p zobaczymy co będzie.. 😉

• Mamusia
my wczoraj popoludnie kolkowe ale juz mniej i nocka bez przebojow wkoncu jezuu oby juz tak zostalo 🙂 znajomi przyszli o 18 to maly troche pobuczal nakarmilam go zasnal o 20 go wykapalam znow nakarmilam zasnal i obudzil sie dopiero 24 a potem kolo 4 🤪wiec w koncu sie wyspalam bo ostatnie 3 nocki byly totalnie zawalone i juz lazilam jak paralityk 😁