Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laseczki wpadlam na moment ale moj maly znow zaczyna plakac wiec chyba dlugo nie posiedze dzis w nocy tragedia bo Alek budzil sie co pol co godzine bo kupki nie umial zrobic i na przemian karmienie 5 minut maly zasypial noszenie odlozylam go do lozeczk za chwile wyk wiec na przewijak na brzusio i masowanie i tak w kolko :/ wreszcie rano dal rade i walna klocka w koncu teraz lezy w bujaczku i wibracje mu wlaczylam na moje oko troche za mocno to drga ale maly jest zafascynowany i ma oczka jak 5 zl wiec narazie mu tego nie wylaczam 😉
Gosiu mam pyt czy twoj maluszek tez ma czasem zasinienie wokol ust bo moj tak poczytalam troche o tym i zaczynam sie bac 🤢

• Mamusia
hej Martus nam sie zasinienie nie zdarzyło jeszcze ale Alek ma super bujaczek 😁mój mały ma non stop zaparcia robi kupke raz na 3 dnia ale jak sie osra to po pachy 😁Marta mam infacol modle sie co by pomógł bo sie wykończe od rana 1,5 godziny płaczu już przerobiłam 😞 lece teraz szybko sie umyć bo śpi zaraz wracam

• Mamusia
no to fajnie ze ci si moj w koncu tez powoli odplywa uff nie wiem czy tak ma byc ale mlody coraz bardziej jest aktywny do poludnia a popoludniu spi za to w nocy roznie raz budzi sie tylko na karmienia a raz steka jeczy i trzeba go nosic bo inaczej bedzie plakal ze jest sam i wogole 😜 szantazysta emocjonalny mi rosnie heheheheh

• Mamusia
moje babolki kochane ja jestem na nogach od czwartku 🙂 czyli doba po cc aż mnie lekarz zjebal że za szybko wstalam i latałam 🙂 malutki też był całą noc ze mną w czwartek na noc położna do nas zaglądała i gdyby coś się działo to by młodego wzięła ode mnie 🙂ale powiedziała ,że spaliśmy tak w siebie wtuleni ,że nie chciała nam przeszkadzać 🙂Kamilek jest na cycu 20 min. je a potem od 2-do 3 godz. śpi i tak w kółko 😁

• Mamusia
tak Gosiu ... to juz sie zaczeło wszystko jak Bartuś był w szpitalu tyle ze wtedy nie mialam głowy do tego zdeby cos zmieniac potem mi przeszło bo były inne problemy a teraz juz nie wytrzymałam ...
aaa i dostałam wyniki od Bartula idealne ;/ cholera jasna 6% dzieci umiera na ta głupia wade bez powodu i on musiał być w tych 6 % ;/