Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
...123 napisał(a):
Gosiu a jakbyś rozpuscila troche mydełka i z wodą szczykawką mu do pupci wlała ?

Darus kochana troszkę sie boję ☺️mam takie rureczki jak mu sie gazy zatrzymują to wtedy do pupci wkładam ale wczoraj nawet przy tym gazy mu nie wyszły 😠kurwa zawsze coś musi byc nie tak 😞

ah ty tez nie w polsce
nam tez kazali kupic infacol ale on nie pomaga jest za slaby i szybko sie uodparniaja brzuszki maluchow
na internecie znalezlismy inne kropelki dostepne tylko w aptekach
pokop w necie napewno cos jest.

• Mamusia
gosiu mpooj co godz sie budzil co pol cogodz w nocy przez to ze kupka nie chciala wyjsc ale na szczescie wczoraj obylo sie bez kolki 🤢 bylismy u pani doktor dostalam skierow do kardiologa ale nie wiem po co mi ono jal i tak do konca roku nie mam po co tam z malym jechasc wiec zostaje kardiolog w rybniku prywatnie 😠 🤨

• Mamusia
sweety bo zauwazylam ze Aleczkowi sinieje skora wokol ust noi poczytakam z necie i poszlam do pediatry bo to moze byc cos powaznego ale pani doktor mowi ze niektore dzieci maja poprostu taka"nature" ze im sie tak robi no i ja sie musze tej wwersji trzymac zeby nie oszalec z nipewnosci poki nie pojdziemy na to echo serduszka a poza tym ma czesto zimne stopki i lekarka powiedziala ze on porostu moze byc juz na cale zycie taki "zimno krwisty" zer szybko marznie i wogole i moze od tego to zasinienie nie wiem jutro jedziemy na to echo o ile sie dostaniemu prywatnie na jtro i bede wszystko wiedziala boze jak ja sie boje 🤢