Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ale sie bedzie dziwnie bzykalo ze swiadomoscias ze maly spi w lozeczku jjaaa cieeee 🙃 🤪 🤪
super ci maly spi moj raz spal tak od 22 do 4 jak miqal jakos 2 tyg a teraz zasypia dopiero 21,22 i juz o 1 na cycu a potem 4,5 i juz potem nier bardzo chce nynac ale biore go do siebie bo moj w pracy i czasem pospi do 8

• Mamusia
jesz schabowe?? 😜PP wogole co jesz madzia ?? bo ja juz glupieje co moge powoli wprowadzac a co nie za bardzo sie ryku boje 😜
ps nie bylo ns chwile bo moj syn jak zwykle przy przebieraniu pampersa zrobil fontanne z siusiaka 😁 😁 i zalal cale spiochy bo matka ma slaby refleks dzisiaj 😁 😁 noi obsral sie niemilosiernie wiec trzeba bylo mu dupke um yc 😁 😁

Mortishia24 napisał(a):
ale sie bedzie dziwnie bzykalo ze swiadomoscias ze maly spi w lozeczku jjaaa cieeee 🙃 🤪 🤪
super ci maly spi moj raz spal tak od 22 do 4 jak miqal jakos 2 tyg a teraz zasypia dopiero 21,22 i juz o 1 na cycu a potem 4,5 i juz potem nier bardzo chce nynac ale biore go do siebie bo moj w pracy i czasem pospi do 8

Dziwnie to Ci będzie dopiero jak uświadomisz sobie, że mały stoi w łóżeczku i patrzy 😁 hehe

Mortishia24 napisał(a):
alek oglada telewizje i wola do mnie ejjj 😁 🤪 🤪
[URL=http://img684.imageshack.us/i/bujaku.jpg/][IMG]http://img684.imageshack.us/img684/700/bujaku.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Mały jest prześliczny 😉 Takie ma fajne oczka duże 😁 NIe mogę się doczekać aż mój zacznie wyglądać jak niemowlę;p a nie taki pokurczek mały;p

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):

Dziwnie to Ci będzie dopiero jak uświadomisz sobie, że mały stoi w łóżeczku i patrzy 😁 hehe

buheheh Goha znasz toz autopsji czy jak ?? 😁 😁 😁 😁

magda123 napisał(a):
Marta dlaczego nie ma mnie i gogr u ciebie w tabelce?? co zapomniałaś o nas??
mój miał 48cm.i ważył 2950 jak chcesz wiedzieć .Nie ładnie z twojej strony tak zapomnieć o mnie zobacz jak płacze 🤢 🤢
przykro ci teraz ,ze widzisz moje łzy??

zapomnialo sie chyba zrobic wpisy
mnie tez nie uzupelnila
😞

• Mamusia
Gosia jeszcze chwila za chwile swiieta to maly juz bedzie mial ten "najgorszy pierwszy" miesiac za soba u nas pierwszy mieisac byl naprawde zabojczo dziwno zmienny a teraz powoli sie wszystko normuje, maly troszke mniej marudzi i placze czesciej sie usmiecha i zaczyna wydawac jakies sylaby 🙂))
kurde mlody zasnal musialabym isc prasowac obrac ziemniaki i ogolnie ogarnac ten uper syf bo nie wiem czy nas dzis czasem goscie nie nawiedza niecierpie takije gadki zadzwonila ciotka na poczatku tyg i mowi ze moze przyjda w weekend ale jeszcze zadzwoni i potwierdzi i nie zadzwonila a ty sie domyslaj :/

• Mamusia
sweety napisał(a):
magda123 napisał(a):
mój miał 48cm.i ważył 2950 jak chcesz wiedzieć .Nie ładnie z twojej strony tak zapomnieć o mnie zobacz jak płacze 🤢 🤢

mnie tez nie uzupelnila
im sorry babeczki 😞 zapomnialam a smierc dzis uzupelnie obiecuje ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
😞

Mortishia24 napisał(a):
sweety napisał(a):
magda123 napisał(a):

mnie tez nie uzupelnila
im sorry babeczki 😞 zapomnialam a smierc dzis uzupelnie obiecuje ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
😞

sprawdzimy hehehehe 😁

Mortishia24 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):

no a jak inaczej;p;p my już przeszli8śmy nawet niespodziewane wrzaski na tatę, że robi mamie krzywde;p a miał wtedy spać;p
buheheh Goha znasz toz autopsji czy jak ?? 😁 😁 😁 😁

GoGr napisał(a):
No na szczęście mój jest jeszcze mały i szybko zapomniał co widział;p w każdym razie misiów nie testował 😁 hehe

albo jeszcze nie mialas okazji go zlapac z misiem takie male smyki to potrafia zaskoczyc 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
powiem wam ,że lubię rozmawiać o dzieciach ale brakowalo mi takich pierdół jakie dzisiaj pisalyście 😁 😁 😁 😁 😁
Marta nie jem schabowych tylko się śmieję 🙂 ,że młody schabowego w plynie je czyli mleko 😁 😁
a jem to na co akurat mam ochotę a potem mnie wyrzuty sumienia zjadają jak zobaczę jakąś krostkę u Kamilka ☺️ ☺️

• Mamusia
hehehe babolki dobre jestescie 😁 😁 😁a ja byłam dzisiaj na chrzcinach i na imprezie i o dziwo mój syn był grzeczny 😮tylko w domu sie tak rozdziera 😁chrzest był o 11 a wróciliśmy przed 17 😜teraz troche chatke ogarnełam bo młody śpiocha ale słysze ze sie wierci wiec pewnie zaraz sie obudzi 🙂u mnie tez jeszcze strzyzenia nie było ale 30 ide na przegląd podwozia to strzele skina 😁