Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ojj dziewczynki z bolem serca ale musze spadac maly co chwile kweka przez sen wiec spadam tabelke zrobie jutro jak bede u rodzicow obiecuje 😘 😘bo jedziemy rano pomoge mamie zrobic obiad bo ona z ta reka w sumie tata mowi ze wszystko zrobi ale ja mam chytry plan wcisne tatuskowi i dziadkowi Aleczka a my z maam bedziemy sobie pichcic i plotkowac 😜 😘 😘dzis juz nie mam mocy ☺️

• Mamusia
kurwa w łeb sobie chyba strzele od tego płaczu 😞 😞 😞zasnął pewnie znowu na 20 minut 😞 😞 😞we wtorek mój umówił nas do szpitala na usg brzuszka Jezu byle do wtorku a teraz jedzie mu kupić inne mleko bo nie dość że zielona kupa to jeszcze wysypka na buzi nam wyszła 😞nic tylko sie pochlastać 😞

czesc mamuski i nasze maluszki.
Moj maluszek od piatku tylko spi troche sie powygina i sam zasypia 🤨 🙂 🤨 🙂.
W sobote mielismy gosci,chcieli zobaczyc malego a on co?Przespal cala wizyte!
Sciagnelam mu ciocie z Polski ale tez prawie caly czas spi.Kochany urwisek 😘 😘 😘.

• Mamusia
No na spacerrku jeszcze nie byli,bo ciagle rodzice śmigają z wozeczkiem,nie możemy sie nacieszyc maleństwem.Ogolnie jest dobrze,maly rośnie jak na drożdżach,a to tylko BEBIKO 😁 😁.Jutro mamy pierwsze szczepienie.A ja jestem szczęsliwa,zakochana w Miloszku moim ślicznym.

• Mamusia
hej laseczki 🙂
Gocha bujaczki z wibracjami to dopiero zbawienie przynajmniej w naszym wypadku nasz maluch sie od nich uzaleznil maly znow dzis placze kurwa juz nie wiem co z nim kombinowac zeby nie plakal ewidentnie mu cios siedzi na zoladku bo jak w koncu beknie to dziecko cud normalnie tylko ze on czasem i pol dnia nie beknie 😞
Ja bylam dzis u szperacza mam nadzerke ale narazie ginek jej nie bedzie ruszal i dostal;am tablety antydzieciowe ale dzialaja dopiero po 14 dniachh moj sie zalamal hehehehe
Ahaaa i mamuska wreszcie zapisala sie na srode do fryzjera 🤪 🤪cuiesze sie jak murzyn z bateryjki heheh

Gocha bujaczek świetny! 😉 Mój też zamienia się w anioła jak mu wibracje włączę;D
Marta Mati też czasem non stop płacze - ale ja go wtedy owijam mocno w kocyk i oddaję tatusiowi 😉 Od niego nie czuje pokarmu więc się uspakaja 😉
A z bekaniem to też tak od święta... raz na jakiś czas mu się uda... a tak to non stop się ulewa:/

Kurde.. ja idę do gin w środę.. muszę tam porządek zrobić 😁 hehe i też mi pasuje zapytać o coś anty.. ale ja wolałabym coś o czym nie będę musiała myśleć codziennie bo zapomnę i dupa z tego będzie:/

Dziewczyny.. a Wy byłyście nacinane? Kiedy Wam się szwy rozpuściły?? Bo mnie już szlag trafia...;( czasem boli tak kurewsko, że się ruszać nie mogę;(;( wrrr...