Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mortishia24 napisał(a):
wiesz co wolalabym 75a niz to co mam teraz na klacie 😁 😁 😁 😁 😁naprwde jak wymiona i do tego obwisle jaku rumunki 😞 🤨

ja się pod tym podpisuję... też chcę mieć mniejsze cycki;(
a Kubka karmiłam 5 miesięcy... teraz jesteśmy na samym cycu 😉

ja już miałam niewiele pokarmu... bo przez studia musiałam dokarmiać butlą... czasem musiałam trochę odciągnąć żeby cycki mnie nie bolały i z czasem pokarm zanikł. bo ja odstawiłam bo Kuba już nie chciał...

• Mamusia
babolki nie uwierzycie ale mój łotrunio dzisiaj tylko je i śpi i na razie sie nie drze 🤪poprostu nie wierze 🤪pewnie zapesze i zaraz krzyk bedzie ale co tam musiałam Wam to napisać ide na zakupy bo wziełąm sie za sprzątanie a tu obiadu brak ☺️A Marta prosze sie tu obfocić jak od fryzjera wrócisz i nie ma że źle wyglądasz czekam na fotkę a najlepiej z łotruniem 😁

• Mamusia
hej ciotki klotki jestem juz po fryzjerze zadowolona jak nie wiem i szczesliwa 🙂) gosia obfooce sie tylkomoj aparat wlasnie padl a moj telefon ktory mialbyc super ekstra zajebisty i wogole nowy i kupiony dopiero w sierpniu cos mi sie jebie i nie widzi pamieci zewnetrznej kurdee jak nie urok to sraczka 😠

kurwa dziewczyny ratunku!;(
wygląda a to, że mam zastój w prawej piersi...
Nie mówiąc już o tym, że rana źle mi się goi, mam antybiotyk i najprawdopodobniej czeka mnie łyżeczkowanie;(
nic tylko się pochlastać...

• Mamusia
Gosiulaaa 😘 😘 😘 🤢kurde sprobuj odciagnac pokarm z tej pieri moze sie uda i masuj dluugo masuj i pod prysznicem cieplym najlepiej powinno puscic jak nie jest to jeszzce zaawansowane az strach myslec ze tak mozesz miec 🤢 🤢powodzenia kochana i daj znac jak mam nadzieje popusci a antybiotyk na rane napewno pomoze nie martw sie 😘 😘

• Mamusia
a tu moje nowe hrki na szybko zrobione zdjecie bo cos mnie technika dzis nie lubi i wszystko mi szwankuje aparat, telefon 🤢
[URL=http://img823.imageshack.us/i/wloski.jpg/][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/6105/wloski.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
ciekawe jak bedzie w swietle dziennym bo narazie tylko w sztucznym je widze 😜