Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Kurwa ja się nigdy nie zagoję;( jeszcze wczoraj zapomniałam o tym pieprzonym szwie i jak się wycierałam pociągnęłam ręcznikiem;( ja pier... jak mnie dzisiaj boli... siedzieć nie mogę, chodzić też.. a zostałam z dziećmi sama 😞
Jeszcze młody ma czkawkę, mleka już nie chce i nie bardzo mam pomysł co zrobić żeby mu przeszło;( Chyba się pochlastam dzisiaj...

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosia ja bylam nacicnana i mialam az 7 szwow i po tyg mialam zdjete a jeszcze tydzien po zdjeciu musialam przemywac rane trzy razy dziennie ryvanolem i w koncu po 2 tyg przeszlo wiec cierpliwosci kochana jeszcze chwile a jak bedzie u ciebie polozna srodowiskowa zapytaj o ten ryvanol 🙂 😘 Ahaaa a ja sie dziwilam czemu maly sie uspakaja u konrada u mnie znow zczyna wrzeszczec az mi sie przykro robilo a to o ten pokarm chodzi dz gosia uratowalas moja psychike bo juz sobi eod wyrodnych matek wygadywalam 🤪
Gosiula jak tam Adrianek lepiej troszke??
mlody zaliczyl dzis ladnie nocke o 22 polozylam go do bujaka przy lozku i lezalam i go bujalam az zasnal bo od 18 ryczal prawie do 22 z przerwami :/ a potem obudzil sie o 2 na karmienie to juz go wzielam do nas do wyra bo konrad zasnal w stolowym i git maly spal do 4 a potem o 6 kurde nie wiem czemu on sie tak co 2h budzi moze dlatego ze je 5 min i zasypia :/

Martuś ja nie będę mieć zdejmowanych szwów.. u nas szyją jednym ciągiem (coś jak fastryga 😜) nićmi rozpuszczalnymi.. i jest zostawiona taka nitka - jak się szew rozpuści to ona odpadnie... i właśnie za nią sobie podrażniam;(
Masakra jest... rozszarpie sobie całą piczkę zanim to się zagoi 😜 😜

• Mamusia
buheheh bedzie dobrze musisz uwazac na nia jak rozszarpiesz to twoj zglupieje bo za duzo dziurek bedzie 😜PPP 😜 😜 😜
A ja dostalam wczoraj przyzwolenie od gina na te plastry wybielajace i wlasnie jeden juz sciagnelam a slinilam sie z nim na zebach jak Alek jak cwiczy na brzuszku 🤪 😁 😁

O ja;D Faktycznie duży już jest 😁
Mój niby nie mały bo duży się urodził ale chudy taki, że masakra 😜:P hehe jak go porównałam z synkie kuzynki to Staś - tydzień starszy wygląda przy Mateuszu jak dwumiesięczne dziecko 😉
Kurde.. pocycał w końcu i może da mi trochę żyć 😉
Pasowałoby mi znaleźć chwilkę i się ogolić.. strasznie się za to wziąść nie mogę;(

• Mamusia
no widzialam zdjeia z porodowki raczki takie szczuple a moj to ma bicepsa jak nie wiem 😜 😜
Gosia ty ise tam lepiej jeszcze nie gol wiem jakie to wkurwiajace jest ale przetrzymasz jeszcze pare dni a wyczuwasz pod palcami jkas blizne bo ja tak dobrze ze to w niewidocznym miejscu 😁 😁

muszę się ogolić bo armagedon już jest 😜
heh.. a ja przyjechałam na porodówkę o 1:00 w nocy a urodziłam o 17.50 dopiero...;p
była położna u nas właśnie 😉 Mati rośnie, ma już 3945g 😉
A mi jak się szew do pt nie rozpuści to mam do niej dryndać i przyjedzie zrobić z nim porządek 😉;D

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
heheh Gocha no i dobrze przynajmniej tobie poszlo "gladko" zreszta nalezalo ci sie 😘
Ja chba sprobuje jeszzce raz ale napewno nie chcialabym teraz wpasc 😮

no chociaż tyle dobrze bo naczekałam sie strasznie 😞dzisiaj jedziemy wieczorem na to badanie brzuszka trzymajcie kciuki

• Mamusia
sweety ja lubialam w ciazy jak dostalam i kupowalam ciuszki dla malego a teraz mi to bokiem wychodzi 😁 😁 a jesscze do tego do niedawna pralam mu wszystko recznie ale po paru zawalonych nockach i ciezkich dniach stwierdzlam ze to pird.. bo sie zajade a maly dostal wysypki wlasnie dzis zauwazylam a wczoraj robilam mu masaz cialka po kapieli uzywalam oliwki moze nagle dostal na nia uczulenia??

No a ja właśnie pytałam położną o antydzieciowe zastrzyki (bo o tabletkach codziennie nie zamierzam myśleć;p) no i ona, że mi odradza bo potem trudno organizm ustabilizować żeby w ciążę zajść.. Ale wiecie co.. to mi na rękę.. trudno;p córki mieć nie będę;p może chociaż chrześnicę mi któraś siostra sprawi 😁 hehe i w związku z tym zastrzyki spodobały mi się jeszcze bardziej 😉
A i dobrze, że przyszła.. bo ja ostatnio ciśnienie na mleko miałam:/ a tu ona mi mówi, że 1 szklanka dziennie najwyżej bo od zbyt dużej ilości mleka dziecko kolki ma.. 😮
a wydawało mi się, że mleko to bez obaw mogę doić... a tu nie za dużo ani mleka ani mlecznych produktów..:/

gosia2301 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
heheh Gocha no i dobrze przynajmniej tobie poszlo "gladko" zreszta nalezalo ci sie 😘
Ja chba sprobuje jeszzce raz ale napewno nie chcialabym teraz wpasc 😮

no chociaż tyle dobrze bo naczekałam sie strasznie 😞dzisiaj jedziemy wieczorem na to badanie brzuszka trzymajcie kciuki

Gocha na pewno będzie dobrze 😉 a teraz jeszcze mi położna mówiła, że jak dzidzia ma problem z brzuszkiem to dobrze jest mu dawać Lakcid (ten osłonowy lek co np. przy antybiotykach się bierze) 1 raz dziennie 😉 podobno pomaga 😉