Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
chcieli mu kał do badania pobrać ale sie nie wysruniał więc dalej nic nie wiem czopki przepisała kurwa normalnie jacys jebnieci ci lekarze a ty babo sie męcz 24na dobe zła jestem ale z drugiej strony sie ciesze ze mały zdowiutki rozmawiałam z moim i pojedziemy w piatek na to usg bo musi sobie wolne załatwic

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no to w"miare' przespanej nocki ci gosiu zycze moj teraz jak sie kapalam tak rozdarl japke myslama ze kolka ja wychodze a konrad mowi ze mu koszulke oblinil tak chcial jesc a przed pojsciem do lazienki jadl pol godz 😮 normalnie sie nauczyl i by non stop na cycku siedzial gad maly 😜 ok spadam moze uda mi ise pospac z 2h 😜 🙂 buzka papa

• Mamusia
hej gosia ale od 24 ci spal ?? moj zasnal o 22 obudzil sie o 1 potem o 4 a potem o 5;30 i od tej godz juz co chwila sie budzil bo go sraka meczyla 😠tak to by pewnie pospal fajniej
Gosia czy ty masz dalej ta linie negra co w ciazy sie robila bo ja mam dalej i ona jest taka ciemna fuuj

heeej 😁
Mój też pół nocy na cycku.. ale trudno;p
Zrobiłam wczoraj z sobą porządek i wreszcie się jak człowiek czuję;D wypróbowałam krem do depilacji co mi siostra kiedyś dała i zachwycona jestem; 😁 nie dość, że szybko to w życiu się tak dokładnie nie ogoliłam 😜 😜
a dzisiaj kontrol i papierkowa gonitwa 😉

• Mamusia
gogr nazwe tego specyfiku prosze 😜 🙂))
Gosia ja marze o tym ze moj mi kiedys przespi chociaz 5 h w jednym ciagu czasem az mnie zlosc bierze na to karmienie piersia bo nie dosc ze na wszystko trzeba uwazac nic nie mozna praktycznie to jeszcze wiecznie nocki zarwane a w dzien trzeba dzialac bo przeciez nic sie samo nie zrobi i nawet nie ma jak sie drzemnac popoludniu :/ale moj szkrab za to wczoraj niespodzianke walnal bo doslownie chyba pierwszy raz od miesiaca spal. jadl i sral i nie marudzil 🤪 dopiero po 18 zaczal jeczec 🤪

• Mamusia
ahaaa no to nieciekawie ale chyba codziennie ta nie masz 😮ja mam tak co pare dni odpukac coraz rzadzij mezy sie w noccy i coraz czesciej jak zasnie to spi te 2,3 godz i po karmieniu szczegolnie jak na lezaco go karmie to potrafi zasnac na cycku i wtedy go nawet nie podnosze do odbijania tylko zasypiam z niim az sie nie obudzi na czesc dalsza jedzenia albo jak sie wierci to wiadomo ze mu niedobrze wtedy dopiero go odbijam 🙂

Marta krem się nazywa "Nair" 😉 Tylko, że w PL nie idzie go kupić:/ na allegro znalazłam jedną aukcję ale były tylko 3 szt więc je od razu zamówiłam:P:P
A siorka go z Anglii przywiozła;p już pisałam do ciotki bo wraca w pon żeby mi kupiła parę tubek 😁 zajebisty jest;p
A mój mały teraz śpi;p bezczelnie go wymęczyłam bo chciałam poprasować a on darcie robił to teraz jak pocycał odpoczywa 😁 lecę wieszać pranie, potem sobie odkurzę i te pierniczone papierki zaczynam wypełniać 😜

• Mamusia
papa gocha 😘 😘buzki dla dzieciaczkow
A ja dzis do fryzjera 🤪 🤪 🤪jezuu wreszcie cos ze soba zrobie bo normalnie sodommia i gomoria jak to ferdus mowi 😁 kurde tylko nie wiem jaki kolor wiem ze chce cos jasniejszego cos kasztan ale nie wiem czy mi bedzie pasowal 😮

• Mamusia
GoGr napisał(a):
no i poodkurzałam... głupek mały się rozdarł... pocyca to może znów zaśnie na chwilę 😉

heheh ja na szczescie mam panele 😁 tylko w pokoju malego jest wykladzina i tam odkurzam jak mlody jest z tata 😁
ojj mleczko juz mam odiagniete ale i tak mam stresa ze maly sie bedzie darl jak mnie nie bedzie te 2,3 godziny 🤪makabra kto by powiedzial ze ja sie tak uzaleznie od takiego malego klocuszka 😁

Tak na ucho mamy kupę giganta więc idę go przebrać i biorę się za odkurzacz...
Kurde.. też się muszę dzisiaj podoić;p Bo jak pójdę to pewnie trochę mi zejdzie a mały jest głodomór niesamowity.. 😜