Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
poszalalam bo 150 zl poszlooo ale coo 2 lata temu ostatnio cos z nimi robilam wiec sie nalezalo 😜P wiem wiemm zagluszam sumienie 😜P a z malym byli moi rodzice a potem jeszcze konrad dolaczyl 🙂)) ale i tak mialam stresa czy daja se z nim rade heheheh no i czy wszystko ok 🙂 ale spoko dalo rade wogole tak jak Gosia pisala moj tez sie aniole zrobil ostatnio az sie boje na glos mowic zeby nue zapeszyc 😁 😁 😁 😁:

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
boze ale to jest niesamowite podmienili mi dzisiaj dziecko anioł istny wogóle nie płakał 😲ciekawe czy to cisza przed burzą 😁

a może wczoraj w przychodni ci podmienili 😁 😁 😁 lub sklonowali 😁 😁

moze Madziu ale ja tam byłam cały czas i conie widziała bym 😮 😁

• Mamusia
gosia u mnie juz drugi dzien burzy nie ma wiec ja mam cihca nadziejje ze mojemu sie poprostu odmienilo 😜P a dajesz malemu jakies krople?? bo ja przestalam dawac infacol teraz go dostaje tylko raz dziennie albo wogole i tych biogaia na kupke te mu nie daje i narazie jest ok
A moze pprostu naszym robaczkom w koncu minely kolki okropne?? 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
gosia u mnie juz drugi dzien burzy nie ma wiec ja mam cihca nadziejje ze mojemu sie poprostu odmienilo 😜P a dajesz malemu jakies krople?? bo ja przestalam dawac infacol teraz go dostaje tylko raz dziennie albo wogole i tych biogaia na kupke te mu nie daje i narazie jest ok
A moze pprostu naszym robaczkom w koncu minely kolki okropne?? 🤪 🤪 🤪

no własnie nic mu dzisiaj nie dawałam postanowiłam spróbowac 🙂

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Gocha to jak bylas cały czas z młodym to go nie podmienili 🙂 🙂 ty a może on nie miał kolek tylko go ktoś zauroczył??

madzia a podobno mozna zauroczyc moja mam sie zastanawiala ostatnio jak wam pisalam ze alek tak zalosnie plakal apotem darl sie dlugo to wlasnie po wizycie 🤢 kurde jak sie poschizuje to mlody bedzie w czerwonej wstazce na lapce chodzil 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
buhehehe spoko ja go pokieruje na strzalke nie bylo czasu bo wiesz spieszylo mi sie do domu 😁 😁 😁

mówisz ,że wezmiesz go w swoje ręce 😁 😁 a pamiętasz jeszcze jak wygląda?? przez ten czas celibatu 😁 😁

ojj pamietam pamietam 😜PPP tylko jeszzce sie boje bo te tablety dzialaja dopiero po 14 dniach wiec i tak jeszcze musze czekac 🤢 😮

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
a na czym to polega 😮

Urok?? więc tak dziecko płacze niewiadomo czego tak żałośnie 😉 natomiast dorosły robi ci się w momencie słabo przestajesz na oczy widzieć i czujesz sie tak jak byś miała zemdleć 😉 wtedy musisz sie przetrzeć swoją koszulką co masz jąna sobie od lewej strony i splunąć 3 razy przez ramię i ci przejdzie i dziecku robisz to samo 😉

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
magda123 napisał(a):
Marta to jak pamietasz węża boa to dobrze 😁 😁 😁 to za niedługo wkroczy na pustynną burzę 😁 😁 😁

🤪 🤪 🤪 🤪ojj cos mi sie wydaje ze tu ktos ma rownnie duze smaki na wza jak ja : 😜PPPPPPtyy niedobra tyyy 😁 😁

no ba czekam na mojego dusiciela 😁 😁 😁 😁 co by mi bobra przydusił 😁 😁 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
a na czym to polega 😮

Urok?? więc tak dziecko płacze niewiadomo czego tak żałośnie 😉 natomiast dorosły robi ci się w momencie słabo przestajesz na oczy widzieć i czujesz sie tak jak byś miała zemdleć 😉 wtedy musisz sie przetrzeć swoją koszulką co masz jąna sobie od lewej strony i splunąć 3 razy przez ramię i ci przejdzie i dziecku robisz to samo 😉

😮 😮 😮 😮 😮 😮