Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ja glukozy nie podawalm troche sie balam bo to slodkie ze mu mleko przestanie smakowac chociaz jak je probowalam to tjest takie slodkawe 😁 a ta hrbatka co mu podaje nie jest slodka bardzoiej taka orzezwiajaca i jak dla mnie niesmaczna ale moj ja pije wiec chyba mu smakuje 😜

ty to lepiej nie pij bo jak bąka puścisz to tynk ze ściany po odpada 😁 😁 😁 😁 Alek to może bo jego bzdzinka to malinka 😁 😁

• Mamusia
ja pilam ta herbatke na poczatku jak jemu jeszcze nie podawl bo myslama ze z pokarmem mu cos na kolki pomoze ale gowienko na miekko a jak on sam zaczal je pic to juz chociaz lepiej z kupkami szlo 🙂
A dresiik oczojebny dopiero musze kupic ale to jak juz bedziemy mialy date wyznaczona na skok stefczyka 🙂 pamietaj ze sweety tez sie dolaczala 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
babolki schudłam już 10 kilo 😁 😁 jeszcze mi zostało 7 które muszę zgubić no ewentualnie 5 i będzie git 😁 😁 😁

woowww fajnie ci schodzi mi zostalo 10 a jestem miesiac wiecej po porodzie buuu bede plakac 🤨 a brzuszek jak bo ja mam jeszcze flaka na oko na 2 mieesiac ciazy 😞

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
gocha seledynek pasi bedzie ci do twarzy 😁 😁 🙂 no to izie zostanie jakis pomaranczowy 🙂 i mozemy isc na stefcia 🙂

no dokładnie jak Iza będzie mieć pomarańczowy to nikt się nie skapnie ,że robimy skok pomyślą ,że to roboty drogowe 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
mojemu tez nic nie bylo ale wiesz to bylo jedno malutkie ptasie mleczko i ozniej juz sie balam probowac a mama mi przywiozla cala paczke i mnie kusi cholera jedna w szafce 😁 😁

dwa razy w tygodniu możesz zjeść po jednym skoro Alkowi nie zaszkodziło 😁