Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Leci i njie narzekamy.Miloszek grzeczny jest z kupkami roznie to bywa ale przybiera na wadze.Jutro idziemy na szczepienie,ciekawe czy tym razem go zaszczepią,bo tek wolne kupki troche to uniemozliwily.Byl taki marudny przez dwa dni i lekarka powiedziala,ze moze infekcja sie rozwija,to odpuścimy.Jednak nic nie ma wie moze juz jutro będziemy pooo.U nas śniegu mnustwo Gosiu,,a u Ciebie??

• Mamusia
u mnie też śnieg 😁dzisiaj czołgałam sie z moim wózkiem pod góre myslałam że nie wyjade 😠tu jest poodgarniane ale w jednym miejscu nie było i maiłam mega problem 😠ja samotna w tym tygodniu bo mojego nie ma jutro wizyta u ginka i musze smerfa zabrać bo nie mam z nim co zrobić 😞a tak to leci jakoś kolek mniej troszkę ale jeszcze są najbardziej cieszy mnie to ze robi już te kupki co 2 dni a nie co 5 jak kiedyś 🤨

hej laseczki 😉 znalazłam chwilę więc wpadłam 😁

Ale Wam chłopaki rosną 😁 aż miło patrzeć 😉
Nas też zasypało... aż strach się bać. Na szczęście ja nie muszę do lekarza czy gdzieś na nogach chodzić 😜 Ale z drugiej strony trochę się boję na takiej pogodzie za kółko siadać.. Zima znów drogowców zaskoczyła 😞

Mati się właśnie uśmiechnął do mnie 😉

• Mamusia
boże wy i te ogiery 😁 😁 😁 😁 nawet kupy nie czuć bo pod moja koldrą i na moim łóżku śpi 😁 😁 😁 a ja spoko Adziulka coś mizerna chyba ją coś łapie siedzi w domu i je płatki na mleku 😉 a jeszcze muszę do gminy jechać po pesel Kamilka i dowiedzieć się czy dostaniemy drugi 1000 za urodzenie młodego 😉

• Mamusia
magda123 napisał(a):
no tio dobrze skoro się należy 🙂 niech płacą 😁 😁 aloe to i tak kropla w morzu tego co się na dziecko wydaje

no dokładnie 🙂ale popatrz ile od 16 października minęło i zanim pozałatwiasz to i tak musisz wszystko dziecku kupić 😞moj jeszcze śpi 🤪zasnął o 7.20 🙂