Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
to jak wrocisz to napisz czy wszystko ci sie tamladnie "zroslo" 🙂)) heheh
kurcze ie wiem co zrobic z malym i ztym jego charczeniem wydaje mi sie ze to od noska i katarku bo on jak poplacze o tak jakby polknal czesc tych smarkow i one mu tak jakby zalkegaja gdzies tam dalej :/ kupilismy masc majerankowa ale podobno powyzej 1 roku sie ja stosuje ja juz sama nie wiem

ja ci nie doradzę na temat charczenia 😉 natomiast maść majerankowa możesz użyć raz na jakiś czas

• Mamusia
madzia tez tak mysle ze jak raz na np 2,3 dni mu posmaruje pod noskiem i poloze go na brzuszku zeby mu zeszly te gilki to mu nic nie bedzie ale wiesz po tym zachlysnieciu sola fizj to jestem poschizowana z z uzywaniem czegokolwiek w niedziele nawet balam sie mu podac witaminki 😮

• Mamusia
i masz tak ze nosisz nosisz on zasnie tylko go odlozysz przeciagnie siei ryk i tak w koko az pada ze zmeczenia oczywiscie bujany albo na wibracjach??? bo u nas wlasnie tak to wyglada od paru dni jestem juz zmeczona psychicznie i fizycznie normanie nic tylko ryczec razm z nim 😞 😞

• Mamusia
mlody sie wierci w lezaczku cisnie kupe i znow kweka i jeszcze go czkawka chwycila to dziecie ma normalnie pecha wszystko na raz 😮
wiem ze bedzie dobrze goraco w to wierze ja spadam brac sie chociaz za jakis obiad najwyzej ryczek bedzie wyl a ja z nim 😁 😁 😁 wpadne pozniej jak nie padne na ryja 😁 😁

Magda chciałabym częściej... ale co zrobię? Jak jeden zaśnie to się drugi budzi.. a w między czasie mam jeszcze codziennie stertę prasowania, odkurzanie, mycie łapek Kubusiowych z szyb... no i w ten sposób czasu brakuje.. wczoraj to nawet nie miałam kiedy zjeść:/ dopiero wieczorem zjadłam jogurt z bułką.. o spaniu to nawet nie marzę..
Kubie zeby idą... wszystkie czwórki... więc też trochę bardziej wymagający jest.. No a wieczorem mój filmy z neta ogląda.. NIech ogląda póki może bo zaraz ja się biorę za pisanie prac a jedyne wolne chwile to wieczorem (tak od 21.00 do 00.00) kiedy obaj chłopcy śpią... masakra jakaś..

Jak dzieci pojadą na wakacje 😉 czyli na pewno nie w niedalekiej przyszłości;p
Teraz to mnie czeka czas na jeszcze pełniejszych obrotach niż przed porodem..:/ wrr.. Ale damy radę 😉 może chociaż schudnę z tego stresu 😜