Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czesc cioteczki dojechalismy i wrocilismy z gor szczesliwie i z super wiadomosciami misio jest zdrowiutki najpierw mial zwykle ekg byl grzeczniutki mimo zelu i tych elektrod tylko chwilke poplakal bo mu w tym zimo bylo w samym pampersiku a otem poszlismyobok pokoj do pani doktor tam mial echo serduszka musialam go troche poic woda zeby byl spokojny ale udalo sie go zbadac usmiechal sie i podrywal pania doktor swoich smajlikiem 😁 😁 i jest wszystko ok ale mamy zrobic morfologie bo wyniki z pierwszego tyg zycia mial zawyzone wiec trzeba sie jeszcze upewnic ze z krewka jest ok ale napewno 🙂))) ahaaa i maly klocek wazy juz 5800g 🤪 🤪 🤪
alez jestem szczesliwa buziaki kochane myszunie 😘 😘 😘

Cześć Ciotki, my po szczepieniud dziś..Ale u nas zimno brrrrrrrrrrr -14 stopni, boję się że Mały coś załapie ale tak go owinęłam że żaden wiatr nie był w stanie do niego dotrzec 🙃

Trochę było płaczu ale i tak uwazam że był bardzo dzielny 😁 Żal mi go było straaaaaaasznie tak płakał a w tym płaczu było tyle miłości i wołania mamo weź mnie na rączki 🤨

No jak mus to mus ale myślałam że zacznę płakać tam zaraz razem z nim ;(
W takich sytuacjach serce mi się kraja;/ Samopoczucie nie za fajne gniezdzimy się w klitce 33m z teściową i tak mnie to boli że Mały nawet nie ma swojego kącika do spania ehhhhhh do dupy 😠 😠 😠 😠 ale naszczęście tato się zaoferował że weźmie nam mieszkanie na kredyt w połowie grudnia a dziś Kris poszedł pierwszy raz do pracy i dobrze bo ponad miesiąc godzina w godzinę razem to już żarłam się z nim o byle co a on biedny cały czas znosił moje humorki, naprawdę ten chłop musi mnie bardzo kochac bo ostatnio mam jakąś deprechę i wszytsko mnie denerwuje a on ma nerwy na wodzy 🤪 Juz mu ostatnio natrętna babcia powiedziała że dziwi się że on ma do mnie taką cierpliwość 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
oj współczuje ,że musisz mieszkać z teściową 😉 ja niestety też mieszkam i chcę jak najszybciej z tąd się wynieść 😉i nie musieć znosić jej humorów i wpierdalania się między wódkę a zakąskę 😉
dobrze ,że poszedł do pracy może w koncu mu się uda złapać coś na stałe 🙂
A jeśli chodzi o placz dziecka to chyba każdej matce serce pęka jak nie może pomóc swojemu dziecku 😞