Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie jeszcze bober nie taki wielki ale mnie już wkurza 😁 😁 a ogolić nie mogę dopóki się nie zagoi co bym mogła golarką po bliznie jechać 😁 😁 ale jak zarosne to nie wiem czy pod kosiarkę nie będę musiała iść bo maszynka chyba nie da rady 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
a to u mnie trochę lepiej bo nogi jak wydepilowałam w zeszłą niedzielę tak mam na razie spokój a pachy dzisiaj wydepilowałam 😁 😁 więc tylko został do usunięcia bober 😁
Musiałam się doprowadzić do stanu używalności bo razem z moim stwierdziłam ,że wyglądam jak rumunka ☺️ nieuczesana ,nieubrana i z cycami na wierzchu 😁 😁 😁 bo młody w poniedziałek i wtorek cały czas na cycu był 😁 teraz się boję ,żeby mi nie obwisły jak u rumunek 😁

• Mamusia
hej laski 😘 😘 😘 😘
Adrian wielki buziall od cioci za kupsztalka 😁 😁ja juz po najezdzie gosci 🙂 Alek dostal piekny granatowy pajacyk na zime 🙂))pozniej przyjechali moi rodzice moja mam miala wczoraj zabieg otwierali jej reke zaraz za dlonia jakos sie balam ze w takim miejscu i wogole ale wszystko oki tylko biedna teraz w szynie bedzie miesiac lazic a to prawa reka 😮
Alek mnie dzis wystraszyl spal w najlepsze my gadamy z rodzicami siedzimy sobie w stolowym a on nagle zaczal plakac ale nie tak z bolu tylko tak zalosnie normalnie jak dorosly jezuu jakie to bylo okropne 🤢 🤢

• Mamusia
no on czasem tak zejczal przez sen ale to bylo wszystko a dzis mowie ci jakby go diabel jakis opetal chyba z 5 minut tak lkal zalosnie a potem dalam mu cyca podjadl i mu przeszlo ale az sie moi rodzice wystraszyli bo tez nigdy nie slyszeli zeby maly tak jeczal 🤢
a co do ubranek my mielismy wlasnie zamawiac na allegro tylko jasniejszy ale kij darowanemu koniowi bardzo trafny prezent to mnie cieszy 🙂)) tak samo z lezaczkiem i mata trafili znajomi wiec Alek jest juz dobrze wyposazony w sprzet edukacyjno-umilajacy 😁 😜PP
aa zaraz ta tabelke zrobie o i le polacze sike z serwerem bo wczesniej byla lipa 🤢

• Mamusia
magda123 napisał(a):
kuzwa jak mi sie chce wafelka Grześka 😞 normalnie aż mnie skręca jak je widzę w szafce 😞

nawet nie gadaj bo mnie strzela przy kazdej wizycie gosci jak tyle smakolykow daje na stol a ja nic nie moge i woda zeby tylko uczucie glodu slodyczowego zadusic w sobie 🙃
Gosiulka gdzies sie podziaal Adrianek wezwal 🙂??

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
magda123 napisał(a):
kuzwa jak mi sie chce wafelka Grześka 😞 normalnie aż mnie skręca jak je widzę w szafce 😞

nawet nie gadaj bo mnie strzela przy kazdej wizycie gosci jak tyle smakolykow daje na stol a ja nic nie moge i woda zeby tylko uczucie glodu slodyczowego zadusic w sobie 🙃
Gosiulka gdzies sie podziaal Adrianek wezwal 🙂??

kurwa ja nie wytrzymałam dzisiaj i zjadłam jednego cukierka Michałka 😜 bo moj mi na złość robił i się skusiłam mam nadzieję ,że Kamilka nie uczuli i nie wyjdą mu krostki 🤨

• Mamusia
kurde ja to sie boje tych kolek jak ie wiem i czekolada od wizyty pierwszych gosci lezy w lodowce i ani kawalka nie skubnelam 🤨 chociaz w sumie maly i tak poplakuje jeszzcze i potrafi pol dnia cisnac kupke i jeczec no ale tfuu tfu juz pare ni nie mial takiego ostrego ataku a takiego jak gosia pisala to na szczescie nnigdy bo on gora godzine darl japke 🙂 😮

• Mamusia
gocha to bedziesz go przebierac jak laleczke ja tak robie czasem jak maly ma fajny dzien to go przebieram bo ma tyle ciuchow ze sie boje ze w czyms go nie zdaze zobaczyc bo wyrosnie 😁 ale zazwyczaj nie bez powodu bo moj syn uwielbia obsikiwac sobie spiochy jak tylko odkryje pampersa 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
gocha to bedziesz go przebierac jak laleczke ja tak robie czasem jak maly ma fajny dzien to go przebieram bo ma tyle ciuchow ze sie boje ze w czyms go nie zdaze zobaczyc bo wyrosnie 😁 ale zazwyczaj nie bez powodu bo moj syn uwielbia obsikiwac sobie spiochy jak tylko odkryje pampersa 😁

mój tez a najlepiej mu sie w mame celuje i wiecznie cała osikana jestem 😁