Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Będę przypominać na pewno bo bardzo mi zależy;p
a jak widzę konkurencja ostra...;p
i szanse raczej niewielkie... 😞
nie mam pomysłu gdzieby się jeszcze o głosy prosić:P

• Mamusia
Jennnyyyyyyy... WITAM KOCHANE!!! 🙂 :* :* :*
Ale mnie nie było... 7mies. 😞
2730stron zapisałyście od mojego ostatniego wpisu... Masakra nie jestem w stanie tego nadrobić :/
Jak tam wasze aniołki??? Booooziuuu... Ale pupa 😞 Fajnie mi się z wami pisało a potem boom i po necie... Teraz od nie dawna mam ale i tak już nie nadrobie tego co chciałam...
Nie wiem jak wasz aniołki jak wyglądają co się tu działo... kiedu urodziłyście... no itd. itp.
POMOŻECIE??? 😞 Buziaki
Aaa... Moja Majcia... ROZRABIA, MARUDZI, KRZYCZY, PISZCZY, GAWORZY... Masakra 😉 heh
Głowa wielka po całym dniu... ALE JEST SŁODKA KOCHANA JEDYNA!!! Stracha napędziła ale rozwija się prawidłlowo nie choruje jest w domu cała zdrowa i szczęśliwa... Tyle że rozwija się puźniej bo tak jakby ur. się 1.10 tak jak miałam termin... czyli jest na etapie 5mies. a ma 8... ale trudno zrobić postęp jak się ważyło 700gram... Czyli jest taka jak wasze skarby...
Każdy mówi że można to nazwać cudem!!! Dziękuje wam za wsparcie w ciężkich chwilach i za modlitwe... Za wszystko!!! Kochane jesteście!!! :*:*:* Pozdrawiam Kama z Majcią :*

jeszcze nie wiedza w stu procentach ale najprawdopodobniej to jest toksoplazmoza oczna
w czwartek jade do szpitala na kontrole i beda wyniki z osocza ktore pobierali wczoraj

nie wylecza probuja zwerzyc plame mam to juz bardzo dlugo i jest za pozno lekarz daje mi szanse na odzyskanie wzroku nawet o kilkadziesiat procent wiec jestem dobrej nadzieji
i jestem szczesliwa ze nick urodzil sie zdrowy a nie niepelnosprawny 🤨

nic gosia trzymaj kciuki
twoj kamilek tez zlapal cholerstwo tak sie czasem dzieje
leki mam silne na sterydach dlatego nie najlepiej sie czuje ale wierze ze w miare skoryguja mi to oko

• Mamusia
hej babolki co tam u was? Bo u nas masakra w skrócie samochód nam sie prawie zepsół, cos tam pod maska sie zapaliło ale narazie chodzi, mojem telefon za 1000 zl sie rozjebał, komputer sie rozpierdzielił i i co najlepsze nie podpisali umowy z moim czyli jest kurwa gorzej niz zle, dobrze ze Aleks zdrowy bo bym chyba nie wyrobila z tego wszytskiego..
w dodatku od 7-go marca zaczynam praktyki w szole podstawowoej 80 godzin i w pogotowiu opiekunczym 50 godzin czyli dziecko bede widziała tylko na wieczór.. masakra;/ Mam nadzieje ze u was jest lepiej 🙂 pozdrawiam i uciekam z Aleksem i Ł na spacer.