Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Jula nie martw się 🙂 teraz to już tylko lepiej musi być! Trzymam kciuki, że się poprawi 🙂

Iza - zdrówka 🙂 przepędź to cholerstwo!

gDZIE SIĘ PODZIEWACIE? 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzieki kochane babolki, Iza glowa do góry bedzie dobrze 🙂
moj szogun tak jak twoj martuś juz lezac podnosi glowe i nogi jakby sam usiasc chciał wczoraj Ł go za raczki do przysiadu i go puścił i przez chwilkę Aleks podparł sie rączkami tak jakby siedział ale zaraz sie zachwiał i bęc lezy 🙂 ale podoba mu sie bardziej niz lezenie na brzuszku, No a dzis po kąpieli ja go smaruje a on chyc z plecków na boczek i sie na brzuszek obkrecił 🙂 a zacieszał sie jak nigdy,
super ze te nasze szkraby tak sie dobrze rozwijają 🙂

Mortishia24 napisał(a):
hej laseczki 🙂
jula bedzie ok zawsze po deszczu jest sloneczko pamietaj 🙂
Iza a co robi ta tokso oczna? psuje wzrok? kurde cholerstwo zdroweczka kochana
madziula moj za to jak juz siadzie to nie ma bata lezec nie chce :P

prowadzi do slepoty calkowitej jezeli jest zaniedbana

sweety napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
hej laseczki 🙂
jula bedzie ok zawsze po deszczu jest sloneczko pamietaj 🙂
Iza a co robi ta tokso oczna? psuje wzrok? kurde cholerstwo zdroweczka kochana
madziula moj za to jak juz siadzie to nie ma bata lezec nie chce :P

prowadzi do slepoty calkowitej jezeli jest zaniedbana

lekarze sie dziwia bo w krwi nic nie znalezli wiec wczoraj pobrali osocze z oka do badania w czwartek mam nadzieje bede wiedziala dokladnie co to jest
a toksoplazmoza psuje wzrok a ja mam plame na srodku oka i przez nia nie widze

• Mamusia
Jest tu jeszcze ktoś??? Mój bąbelek właśnie zasnoł ufff... I do 9.30 "mam spokój" bo będzie spała 🙂 W dzień też bardzo grzeczna, PUKAM... 😉 Ogląda bajki i kula się po pokoju 🙂 Mały wariat 😉 Poważnie to rodzynka na Październiku??? =O Nice...
Jak tam wasze dzieciaczki? Ząbkują już? Jakie robią postępy? Nie wiem jak na nią "patrzeć" tzn Jak zachowują się normalne 5mies. dzieciaczki... Jak możecie dajcie coś znać 🙂 Śliczne te wasze bobaski!!! ZDRÓWKA DUUUUŻO DLA MALUZKÓW!!! :** KOLOROWYCH SNÓW BUŹKA

• Mamusia
🙂 hej laseczki 🙂 gosia glosik pofrunal
Kama moj np powoli zaczyna kombinowac i przeracac sie na boczki i posadzony chwileczjke siedzi sam no i zabki ida napewno bo marudny czesem i az niekedy krzyknie z raczka w buzi ewidentnie widac ze sie wyrzynaja 🙂
A jak Majcia co robi? Bo tak jak piszesz to calkiem normalne ze wiekiem jest z naszymi bo przeciez ona w sumie pazdziernikowa byla jest i bedzie 🙂)) caluski

• Mamusia
Mortishia dzięki za odpowiedź 🙂 :*
Majka puki co przewraca się tylko z pleców na brzuszek... Też CHWILKE sama siedzi. Na ząbki nie marudzi, ale bardzo się ślini i wszystko co ma wpycha do buzi 🙂 Masuje sobie dziąsełka paluszkami a właściwie całą piąstką 😉 hehe Czasem w nocy śpi nie spokojnie to podobnie oznaki ząbkowania. Ale w buzi nic jeszcze nie widać i nie płacze. Właściwie mało płacze, jest bardzo grzeczna i można powiedzieć że złote dziecko 🙂 JUŻ PUKAM 😉 Dziś wstała do 10.30!!! (spała od 23.00) 🙂 W dzień mało śpi bo tylko raz ok. 16.00 ale to 2-2,5h. Gdybym wiedziała że 2gie dziecko też będzie takie grzeczne jak Maja to już teraz moge sobie pozwolić 😉 heh Ale przedewszystkim gdybym była pewna że nastepna ciąża przebiegnie normalnie i urodze w terminie... Co jeszcze o niej... Ma temperamencik 😉 heh Krzyczy i piszczy jak coś jej się nie podoba... 🙂 Je już też zupki... Ale nie przepada :/ Nawet nie lubi jeść łyżeczką zaraz się denerwuje 🙂

magda123 napisał(a):
gocha jak sprawdzic na którym miejscu jest Mateuszek?

Madziu nad zdjeciem jest link "Strona konkursu" i jak to klikniesz to wszyscy uczestnicy wyskakują 🙂
My dalej na drugim 🙂

• Mamusia
Kmilko moj maluch jest na etapie 5-ty miesiac i zaczyna juz przekrecac sie z plecków na brzuszek i odwrotnie, polozone na brzuszku unosi sie na wyprostowanych ramionach choc nie zawsze mu wychodzi, chwyta juz swoje nozki i przóbuje przyciagnac je do buzki, wyciaga raczki do zabawki jesli ja trzymam i oczywiscie chce ja wsadzic do buzki, non stop sie umiecha duzo gawozy i gada sam do siebie czasem krzyczy na zabawki 🙂 heh no i reaguje juz na różne dzwieki, zaczyna tez powoli kombinowac z siadaniem jak lezy to probuje sie podniesc, no i juz zaczynaja zabki dawac o sobie znac tyle co zauwazyłam 🙂