Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MAM CHWILKE ALE WIDZĘ ŻE TU ECHOOO... JAK WASZE BOBASKI??? MI MAJKA COŚ GORĄCZKUJE... 😞 DAJE JEJ NUROFEN, A JUTRO IDZIEMY DO LEKARZA... TO CHYBA OD ZĄBKÓW BO NIE KASZLE NIE SMARKA... OBY WSZYSTKO BYŁO OK. BO JUŻ SIĘ NALEŻAŁA W SZPITALACH... 😞 WYSTARCZY!!! NUDNA NIEDZIELA A JUTRO ZNOWU... NIE LUBIE PONIEDZIAŁKU... 😉 SPOKOJNEJ NOCY 😉 BUZIAKI :*

• Mamusia
gosiu no tow cholere moj wczoraj tez mial okropniasty dzien nie chcial spac a do tego jak na zlosc konrad zostal na tych urodzinach a ja z mlodym sie meczylam cala noc chyba przez te zabki i juz od 6 mialam akcje wstawaj mamo chce sie bawic, zwiedzac i wogole amoj spal w najlepsze do 13 i z ciezkim zalem sie wybudzal :/

• Mamusia
az sie poryczlam z nerwow 😞zjebalam go ze znow zachlal i cala niedziela do dupy nawet za przeproszeniem wysrac sie jak nie mialam i z dzieckiem wszedzie nawet pod prysznic chociaz NIEDZIELA do cholery i jeszcze glupia mu pichcilam zupke drugie danie a on to olal bo sie zle czul tzn potem zjadl 2RAZY odgrzewana zupe i wogole mialam dola jak chuj 🤨
przeprosil mnie ale wiesz dolek i tak zostal a na wieczor jak mlody w koncu zasnal kolo 21 to nie moglam zasnac bo mnie z ryku talk leb napier.. ze szok

• Mamusia
do sklepu mi nie poszedl bo mu sie w glowie kreci wiec sie pyam czy jk zamowie jakiegos fastfooda to odbierze bo ja zaryczana i wogole jak 7 nieszcesc wygladalam a on ze nie bo on tez zle wyglkada whota ak??? normalnie rozpierdol na calego chuj darowalam sobie zreszta i tak godz bym musiala czekac ale ku.. sam fakt aa wogole szkoda gadac

hej hej 🙂 my po kolejnym zastrzyku...
no i po kolejnym odśluzowaniu... jeszcze jutro mamy jechać..
Ale powiem Wam, że Mati dzisiaj przy zastrzyku nie zapłakał tylko uśmiechał się 🙂 dzielniacha!

A teraz musze się wziąć za coś.. ehh ... i tu śpiewam Gochy piosenkę 🙂