Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Bo ja Martuś takich dużych rozstępów nie miałam.. dalej mam jak się przyglądniesz pełno takich malutkich kreseczek... a krecha ponoć znika baardzo długo - mi się w ogóle nie pojawiła...

a chustę kupiłam na drugi dzień jak ją na wystawie zobaczyłam bo mi się całą noc śniła 🙂

No niestety tak mam:P mój ze mnie ryje.. ale to już któryś raz 😁 myślę o tym i myślę a w końcu idę kupić 😁

A "a6w" to aerobiczna 6 weidera 🙂

idę jeść zrobić bo młody się strasznie głodny obudził..

• Mamusia
Takk...byliśmy wczoraj na trzecim szczepieniu.Chłopak ani nie pisnął,ani łezki nie uronił,a ja mialam gęsią skorke 😞wstyd 🙂.Maly ma 8 kg,juz przystopowal z tym rośnięciem.Na moj chory kręgoslup ,to i tak wielki ciężar.Wczoraj tez dostaliśmy kojec.Nie moglam sie go doczekać,bo Milosz kojarzyl łóżeczko tylko ze spaniem i w chwili wkaldania go do niego zaczynał sie piskliwy jęk,skrzypienie itp 🙂 🙂 🙂
Zaakceptował kojec,widać,ze bardzo mu sie podoba i teraz łózeczko jest kochane,bo z chęcią poszedł spać 🙂.
Tyle z nowinek..czekam na WASZE 🙂

Maluda mnie też kręgosłup napierdala.. w pon umówiłam się do koleżanki fizjoterapeutki żeby zerknęła czy to tylko przeciążenie czy coś jest na rzeczy...

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Maluda mnie też kręgosłup napierdala.. w pon umówiłam się do koleżanki fizjoterapeutki żeby zerknęła czy to tylko przeciążenie czy coś jest na rzeczy...

Mnie pieprznął kręgoslup trzy latka temu ,chcialam wstać do pracy i juz sie sama nie podnioslam.Ani glową w prawo ani w lewo.Lekarz dal mi leki po ktorych mialam silne bole brzucha,to wtedy nie czulam bolu kręgoslupa 🙂 🙂 siwy dymmmm.Poszlam na masaże trzy i stal sie cud.Wyskoczyl mi dysk jak sie okazalo i mily pan mi nastawil co trzeba.Coz jedna jak dzwigam coś cieższego np hahaha Milosza,to bole powracaja.

Dzięki Maludziu:*
kochane jesteście)

no mi właśnie coś kilka razy strzeliło w pleckach.. a mam możliwość iść do kogoś to idę 🙂

Iza a jak tam Nick? duży i mały? 🙂

maly jest troche marudny bo zabki ida pelna para dalej przesypia mi noce a w dzien do poludnia sam walczy z zabkami a pod wieczor juz zaczyna plakac
duzy narazie sie uspokoil mam nadzieje ze troche czesciej bedzie myslal o waznych sprawach nie odkladal na ostatnia chwile jak juz mnie nerwy biora
dobra kochaniutkie na mnie juz czas znowu do pracy lece hihihi

maluda napisał(a):
Gdzie te wszystkie ciotki..Gosia2301,Marta,Madziorek jak ja kurtka na wacie jestem to one gdzieś sie szlalają.
Kurcze mam teaz malego na oku,kolo komputera jak faniusio ,no i ten kojec sie podoba Miloszkowi,jeju jaka wygodaaa

maly od samego poczatku ma kojec czasem w nim zasnie jak sie wymeczy krzykiem na zabawki

• Mamusia
sweety napisał(a):
maluda napisał(a):
Gdzie te wszystkie ciotki..Gosia2301,Marta,Madziorek jak ja kurtka na wacie jestem to one gdzieś sie szlalają.
Kurcze mam teaz malego na oku,kolo komputera jak faniusio ,no i ten kojec sie podoba Miloszkowi,jeju jaka wygodaaa

maly od samego poczatku ma kojec czasem w nim zasnie jak sie wymeczy krzykiem na zabawki

naprawde super sprawa.Lozeczko jest do spania,a kojec do zabawy.Dziecko to odróznia

GoGr napisał(a):
My też kojec mamy;p wypełniony zabawkami więc dupa z niego 😁 wykorzystuję go tylko w kuchni - mam założony przewijak i młody mi tam leży 🙂

a ja znalazlam hamak dla dzieci do kojca napalilam sie zeby mu kupic i nie jest drogi tylko 20 euro