Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
madziu czemuz ty nie spisz?
i czytalam ze zapoznalas sie z regulaminem? opisz w skrocie bo nie mam czsu czytac 😜
Dostalam okres... 😞:/

w skrócie nie kradnij linków 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 i nie przeklinaj
jak masz @ to siostry dla Alka nie będzie 😞
i właśnie kłade się spać 😘

• Mamusia
moj tez teraz spi uff ale wczoraj mial taki wyjacy dzien zostawilam go z moim mialam wyciszony tel i poszlam na zakupy do kaufiego wracalam juz w deszczu i wichurze z dwoma ciezkimi w chuj siatami wlaze do domu a tu ryk i moj sie drze ze k.. nie odb tel a ja z tego wszystkiego nie dalam go na glosny bo w domu mam wyciszony ze wzgledu na malego ehh poklocilismy sie jak chuj ja mu nawtykalam ze se kurwa radzic z dzieckiem nie umie i ze nie moge na pol godz wyjsc bo masakra... 😠 😠 😞

• Mamusia
a tylko go na rece wzielam jak weszlam i poszlam z nim na przewijak i dziecko cicho 😮 przebralam go i zapierdlalam w tym deszczu i wichurze po mleko malemu i nigdzie nie bylo i krazylam po miescie bo moj sie wypiol i parasol mi sie po drodze rozjebal normalnie na wior z tego wietrzyska jeszzce tak mnie brzuch napier paiper bo zaczal mi leciec okres a dzis ni chujiii nie ma go aa sorki ale wkurwiona jestem od wczoraj
a zeby tego bylo malo moj mial wczoraj i dzis l4 i nie wzial malego odo siebie zebym mogla w koncu po pol roku przespac noc bo po co??? 😞

• Mamusia
Marta wiem o co chodzi wczoraj Magdzie pisałam ze w niedziele sie wkurwiłam i wyszlam tak jak stałam zostawiłam mojego na 3 godziny z dracym sie małym i co wczoraj wrocił z pracy i cały czas małym sie zjmował bałwan moze w koncu cos do niego dotarło nawet mu jedzenie dawał byłam w lekkim szoku powiem Ci wiec zrób tak jak ja piźnij drzwiami miej wsio w dupie i niech sobie radzi sam 😠

• Mamusia
😁 😁 😁 😁ty mi zawsze humor poprawisz 😁 😁
wiesz on sam mowil ze moge isc na te zakupy bo on sie bal ze go przyjda z pracy sprawdzic i chuja nikogo nie bylo to nie komuna do chujak ale ok niech mu bedzie i wzielam tel ale poprotu ZAPOMNIALAM dac go na glosny a ze nie spie kurde po nocach tak jak on to jestem juz troche zakrecona a ten wielkie halo bo jakby sie cos dzialo coss tam ze on sie chcial dowiedziec o ktrej mlody jadl jak wiedzial bo sam mi przypominal dupek jeden 😮 😮 🥴 a poza tym aleks nie ryczal z glodu bo jak tylko weszlam siaty rzucilam i wzielam go na rece to sie uspokoil i kurwa wez tu gdzies wyjdz jak ten tk drze japke jak mnie nie ma dzis od 6 rano weszlam do stolowego z mlodym tylko go do lezaczka odlozylam i bylo ok poki nie wyszlam do wc
maskaraaa wszedzie bede ze soba tego ryczka smyczyc jak tak dlej pojdzie:/ 🤢 🤢

• Mamusia
ja chcialam isc teraz w sob na panienskie do kumpeli z parcy bo w maju sie chajta i nie idziemy przez ten wypadek bo pewnie mandat ladny dopierdola ale pewnie nie pojde bo ten sie tu zaryczy na smierc ahhh do dupy zreszta i tak pic nie moge bo jestem na diecie 🙃 🤢
a od wczoraj zaczelam 2 faze i moge w koncu moje ukochane wrzywa jesc tzn jeden dzien samo bialko(wychodzi mi juz bokiem heh) a drugi dzien bialko z warzuwami wiec juz sie wczoraj obkupilam fasolka szparagowa,papryka,kapusta, ogorkami, pomidorami, salata, pieczarkami i bede wpierdzielac 😁

• Mamusia
ja juz wypilam ale zaraz bedzie druga bo taka otepiala jestem ze szok 🙂 moj tez wlasnie sie obudzil ale pospal godzinke to moze bedzie wyrazniejszy 🙂
rozgladam sie za spacerwokami bo ta z wozka za ciezka i nie miesci mi sie do bagaznika 😞 i chyba caly zestaw sprzedam a kupie typowa spacerowe