Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ojejjj take malenstwo 🙂 super 🙂
a Alek strasznie marudzi przez to ze mu te dwie jedynki naraz wylazly ocpiec idzie no i znow plastelinowe boby 😮
i jak sie nauczyl sam z butli pic tak teraz non stop sie chce nia bawic i jezdzic smoczkiem z butli po zebiskach 😲

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Aleks tez raczkowac ni chuu chuu ale stawac a i owszem a moja mam mnie opieprza ze za wczesnie ze on za pulchny ze biodra a co ja mam zrobic jak on juz nawet na dupie 5 minut nie usiedzi??

ej kurde moj tak samo a z biodrami ma wsio ok bo bylismy na kontroli w tamtym tygodniu 🙂moj uwielbia stac i grysc łóżeczko 🙂a siedziec tez juz wcale nie chce jest taki wrzask ze szok

• Mamusia
no własnie nie bardzo do połowy sie podniesie a potem za palca trzyma i tak jak Twój obraca sie z pleców na brzuch i odwrotnie a jak lezy na brzuchu to dupsko do góry podnosia i tak zabawnie przy tym wyglada 😁kiedys fotke zrobie to Wam pokaze 😁

• Mamusia
no moj jak lezy na brzuchu to ma dupe i nogi w gorze a klatka piersiowa i raczkami pikuje jak samolot heheeh ale nigdy nie udalo mi ise tego uchwycic a szkoda 😜 i co mu podniose tulow jak lezy na brzuszku zeby go zachecic do raczkowania to sie rozjezdza i robi obrot na plecy w znak zebym mu dala swiety spokoj cffaniak 😎

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
no i nalogowo sciaga buty i skarpetki na spacerze i co piec sekund musze skladac budke zeby sprawdzic czy jeszcze ma wszystko na nogach masakraa

hehehe moj to samo robi a jak sie wkurwia jak mu buty załoze kurde myslałam ze tylko moj taki łobuz a tu widze że Twoje ziółko takie samo 😁zazdroszcze tym co maja grzeczne bobo 🤨