Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
moje diablatka raczkuje, chodzi za raczki i o cos czego sie moze trzymac a jak jest bec na dupke to robi wielkie zdziwione oczy heheh w sobote spadl z lozka na snie u moich rodzicow mama miala takiego dolka pozniej ze o ja ja musialam uspokajac ze najwazniejsze ze nic sie nie stalo a nast razem niech go kladzie spac w namiocie takim plazpoowym 😉

a moj ma ostatnio napady agresji chyba przez zeby mam nadzieje przynajmniej wczoraj szarpnol moje okulary i je pogryzl a ostatnio mnie pobil poszczypal i ugryzl w brode 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
moj juz za kolczyki nie ciagnie tylko je ogglada ale ostatnio zaczal sie w swoim pokoiku na szafke wspinac i prawie sie na niego kot-lampka taki z porcelany spierdzielil masakra trzeba miec oczy naokolo dupy bo z kazdej strony niebezpieczenstwa
wogole to mieszkanie ani troche nie jest przystosowane pod katem dziecka heehheheheh

• Mamusia
a tu my nad wodą 😜

• Mamusia
hej laseczki
gosiu dziekuje za pamiec 😉 bzuiaki dla Adranka z okazji 10 miesiaczka 😉
ide zaraz spac bom dzis wyjechana po pracy na maksa jutro rano do was wskocze moze ktoras bedzie bo kurde mijamy sie cos ostatnio i rzadko sie zgadujemy teskno mi :**************
kolorowych
Madziu masz super figure co ja bym dala za taka a aAdziula i KAmis coz za szczesliwe dzieciaczki wiidac ze w super rodzince sie chowaja 😉

• Mamusia
sorki madziulku wiemze mi zlozylas tak mi sie glupio napisalo ale przeciez wszystkim wam dziekuje straszniee moccnooo ☺️ 😘 😘 😘 😘 😘 😘
dostalam perfum naomi cambell wild pearl ja pierd... co za zapach normalnie ekstaza hehehe
a tak ogolnie to byly moje najmniej fajne urodziny bo od 14 do 22 napierd.. mnie leb i bolal brzuch co sie okazalo wypilam po powrocie pol piwa i tak sie wybekalam ze widocznie cos mi na zoladku siedzialo 😮