Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gosiu no to przerabane bedziie go biooalalo mojemu zazwyczaj ida po 3, 4 naraz wiec wspolczuje hehehe a mojemu wlaczylo sie wlazenie na wszystko po wszystkim a mam szafki niezabezpieczone do sciany w jego pokoiku i kurde moj musi dzis to zrobic bo strach go samego na moment zostawic bo od razu aczkuje do szafek i sie po nich wspina wyciaga szuflade z lozeczka i wklada tam wszystkie zabawki a potem zamyka nieraz ze swoimi paluszkami heheh dobrze ze dosc szeroka szczelina jest ale teraz juz rozumiem co to znaczy "miec oczy dookola glowy" hehe tu obiad, tu pranie a tu przemieszczajace sie male tornado ufff to juz w pracy jest spokojniej 😁
MAtisiek slicznie przybiera ale szczerze nie widac po nim pewnie dlatego ze jest dlugasny 😉

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Magda wózek super 🙂 no i za jakie pieniądze 😁 tak naprawdę to nie warto dawać za spacerówkę więcej bo i tak wszystko jeden diabeł:P jakaż z Ciebie mądra kobieta 😁 to teraz foto Kamiśka w nowym wozie 😁

Byłam z Kubciem na bilansie 2-latka 🙂 wszystko ok 🙂 poprosiłam tylko o skierowanie do logopedy 🙂

A Matisiek ma dzisiaj 9 miesięcy 🙂 ale ten czas leci!:P

• Mamusia
ha! znow popiszę sama ze sobą :P i znów nikt nie zwróci na to uwagi 😞

Matik śpi.. Kub poszedł z ciotuńcią na spacer.. ja mam obiad zrobiony ik bardzo mocno namawiam się do jakiegoś sprzątania czy prasowania...

Jak się uda może włosy zafarbuje:P

a tymczasem.. muszę szukać sukienki na wesele 😁

• Mamusia
całuski dla Matiszki 😘 😘 😘 😘 😘

a wózka nie kupowałam droższego bo szkoda kasy i nie wiadomo ile mi posłuży a co ja z tym potem zrobie 😜 już jedna spacerówka pojedzie do moich rodziców co bym nie musiała wozić ze sobą 😉
Mało tego też ją kupiłam w tym roku za 65zł 😁 😁 fufel nówka nie śmigana

• Mamusia
hej kochane zyje i mam sie dobrze tylko siostra kompa oblega 😠Gosiu jak sie ufarbujesz fotke wstaw 🙂Wszystkiego najlepszego dla Aleksa Nikiego Kamilka i Mateuszka z okazji kolejnych miesiecznic 😘 😘 😘 😘 😘a teraz wstawie Wam fotke z chcrztu bo w koncu mam zdjecia 😜
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/687/img0017mja.jpg/][IMG]http://img687.imageshack.us/img687/2310/img0017mja.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Mój też tak tańczy 😁 jeden z drugim:P ale jakoś mi się nie chce nagrywać... nawet zdjęć im mniej ostatnio pstrykam..:P
A na Wasze nagranie już czekam z niecierpliwością :P

a co do fotki po farbowaniu to nie bardzo jest co wrzucać:P ot po prostu poprawiłam kolor 🙂 farbuję się blondem i na moich włosach wychodzi taki fajny.. hmm.. nugat?:P wyglądają jakby naturalne były 🙂

kurde muszę po mojego jechać.. a tak mi się nie chce:P

• Mamusia
Eh 🙂 byłam ostatnio u rodziny mojego ojca i dostałam od cioci przez nią robiony ser biały i 3 butelki mleka 😁 takiego najprawdziwszego a nie ze sklepu:P i odstawiłam żeby się skwasiło:P i właśnie popijam zimne 😁 Uwielbiam schłodzone kwaśne mleko 😁 hehe
a nie piłam tak dawno:P tym bardziej mi smakuje 😁