Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Milosz ma takie wejsciowki z jedzeniem,ze juz nie wiem co bedzie jadl.Jak jest spokoj z ząbkami,to je wszystko ładnie,to co mu podaje,a jak wyrzyna sie ząb,to zupki idą w odstawke,serki,deserki,owoce,a najlepiej smakują cisteczka kruche i skora od chleba albo buła.Bazuje wtedy na mleku

• Mamusia
ja mojemu daje danonki juz od dawna i jest zdrowy wydaje mi sie ze one sa zdrowsze niz zwykle serki homo naszpikowane cukrem i barwnikami itp a jogurty naturalne, czasem mleczka normalnego troszke w kakao jak ja pije to Alus tez troche skubnie a tak to juz powoli wszystko to co my oczywiscie z umiarem 😉

danonki maja wiecej cukru od zwyklych jogurtow i duzo wapnia co jest nie wzkazane ze wzgledu na mleko w ktorym ma odpowiednia ilosc wapnia
a nadmiar wapnia jest rownie grozny jak jego nie domiar

• Mamusia
Jula - wiem dobrze o czym mówisz bo u siebie w domu rodzinnym też zawsze dom wariatów 🙂 teraz się śmieję.. ale jak tam mieszkałam to masakra..:/ tu zresztą nie lepiej.. chociaż ostatnio (odpukać w niemalowane:P) jest bardzo ok 🙂

Iza - kurna jak czytam o tym Twoim facecie to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera.. Weź go przetrzep porządnie i niech się facet ocknie! A i zdj w nowym fryzie mi tu wrzuć bo ja bez nk jestem 😞 a też chcę zobaczyć! o 😁

Marta - współczuję dodatkowego wydatku.. i cieszę się, że mnie ominęły te wszystkie kupowania krzesełek, nie krzesełek i czego tam, jeszcze 😁 wszystko dostaliśmy w spadku:P hehe
A no i fajnie, że Wamn się tak układa, że nie ma problemu z zostawieniem małego 🙂 ja bym chciała od wrzesnia za rok Kubcia do przedszkola i szukać pracy.. ehh. marzenia 🙂 a teraz też się musze poorienować jak z tym wychowawczym.. bo jestem na tym "płatnym" tylko nie wiem czy jak składam nowe papier od wrzesnia o rodzinne to czy musze też od nowa o wychowawczy.. masakra z tym...

zapomniałam co miałam pisać dalej 😁 przemyślę sprawę i dopisze potem:P

• Mamusia
A.. wiem.. miałam się pożalić trochę.. na mENża :P ale w sumie.. co mi to da?:P

a i oczywiście konsekwentnie zawalam ostatnio dietę 😞 a wszysko przez to, że zaczęłam piec ciasta (na razie 2 umiem ale super wychodzą:P) i się obżeram 😁 i chce mi się palić, i mam opryszczkę (drugi raz w życiu po 7 latach) i szlag mnie chce trafić:P
idę kręcić hula-hop bo chłopaki śpią 🙂

• Mamusia
GoGr napisał(a):
A.. wiem.. miałam się pożalić trochę.. na mENża :P ale w sumie.. co mi to da?:P

a i oczywiście konsekwentnie zawalam ostatnio dietę 😞 a wszysko przez to, że zaczęłam piec ciasta (na razie 2 umiem ale super wychodzą:P) i się obżeram 😁 i chce mi się palić, i mam opryszczkę (drugi raz w życiu po 7 latach) i szlag mnie chce trafić:P
idę kręcić hula-hop bo chłopaki śpią 🙂

no pożal się

• Mamusia
e nie:P humor mam dobry, nie będę się żaliła żeby go zepsuć 🙂
chociaż powiem Wam.. facet mi gra ostatnio na nerwach:P powiedziałam mu ostatnio, że jak po śmierci będzie można wyjść za mąż to się już 3 razy zastanowię za kogo wychodzę :P

• Mamusia
babki jeśli chodzi o to drugie becikowe to tak rodzinne 504 zł na jedna osobe przekroczyc nie moze i jesli oby dwoje dochodu większego nie mieliscie to dostaniecie drugie becikowe, wiem bo sama składałam i dostałam bo oby dwoje nie mielismy wogole dochodu ale kurwa rodzinne to 68 zł jałmużnę ktore idzie na pampersy i na nic wiecej nie starcza no ale coz polskie prawo..
a teraz stoimy jak kołki bo ani ja ani on pracy, do kuroniówki brakuje mu 2 miesiące i huj będziemy gryzc kamienie jesli nic nie znajdziemy hahah to jest przykre ze tu nie ma gdzie sie zachaczyc nawet na głupie 900 zł