Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MAritaaaaaaaaaa normalnie romansowalam z twoim chlopem dzisiaj 😁 😁 😁: UWAGAAA NA ZYWOOOOOOOOO
LASKI WIECIE ZE MARITA MA PRZYSTOJNEGO TEGO RYSIA?????? 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
DZIEKUJE ZA POZDROWIENIA KOCHAN I NAMAWIAM GORACO NA WYCIECZKE NA JASTRZEBSKA KOPALNIE
PS SLYSZALAM ZE SIE ZNOW W NIEDZIELE SPOTYKACIE 😜

• Mamusia
gosia, Marita piekne te wasze niunki
Marita twoj Miloszek caly tatus 😉 sliczny a Kubus i Matis podobni do ciebie Gogrus jak talalaa
co ja mialam jeszcze pisac hmmm worcilam po 22 z pracy spac mi sie chce jak ch... ale po tym jak dzis wszedl do mnie do baru facet Marity chyba nie zasne normalnie szok 😁 😁 😁
Swiat jest malyyy 🤪 😁 😆

• Mamusia
😘 😘 😘 😘 babolki

napiszę w skrócie w piątek robiłam młodemu badania i wczoraj poszłam do lekarza bo miał kaszel okazało się ,że jakiś wirus go dopadł i po badaniach wyszło ,że miał go już w piątek 😉 dostał syropy dwa i mam obserwować czy mu się pogorszy ,a dzisiaj niestety ale ma brzydszy kaszel 🥴 tak więc raczej nie zajrze do was przez jakiś czas.
A badania mam powtórzyć jak wyzdrowieje 🙂
Miłego dnia krejzolki 😘 😘

Marta czy mogłabyś nie podrywać chłopa Marity 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Madziu duzo zdrowka dla Kamilka
i ja nikogo nie podrywam 😜 jak mozesz tak myslec a feee Magdaleno !!!
A tak wogole to milego bo mlody zasnal wiec szybko ogarne siebie i chatke potem jego jak wstanie i na spacer i po pare drobiazgow typu pampersy itp musimy isc 😉buzkii
jak zdaze to jeszcze tu zajrze za chwile 😉

• Mamusia
Marta,ciekawe dlaczego nie moglaś spac hehe,koszmar wlazl do Ciebie do Baru :P ?????
Nie spotykamy sie w niedziele,bo Gosia ma chrzest małego ale moze w przyszlym tygodniu.Kurde moze uda sie wpać do Jastrzębia,jakieś autobusy kursują.Moze coś z Gosią wymyślimy ale mysle,ze nie wcześniej niz kolo czwartku,piątku moglabym gdzieś wyparzyć.Niespodziewane sprawy do zalatwienia!!
Następny nalot na Krakow(GOGR Gosia) i Częstochowe (Madziorek).Moze to i żarty ale niedawno wyskoczylismy na wycieczke do Karakowa tak spontanicznie pociągiem więc troche dobrej woli i chęci.Szkoda ,ze Holandia(I
zka) tak daleczko.

GosiaGOGR ,co myslisz o spotkaniu kolo smoka albo Madzia na Jasnej Gorze hihi.
Kuzwa chociaz troche mnie ściska,bo wkurw... jestem ale jak do Was zaglądam,mam zajefajny humorek.

szczesliwa bo zeba wyrwalam i juz nic nie boli a taka opuchnieta w poniedzialek bylam a co najlepsze zab zdrowiutki byl a musialam go usunac trudno
maly spi jak wstanie to do taty w odwiedziny ide
a ogolnie to nie ciekawe mam wakacje ciagle jakies problemy ktorych konca jak narazie nie widac

• Mamusia
sweety napisał(a):
szczesliwa bo zeba wyrwalam i juz nic nie boli a taka opuchnieta w poniedzialek bylam a co najlepsze zab zdrowiutki byl a musialam go usunac trudno
maly spi jak wstanie to do taty w odwiedziny ide
a ogolnie to nie ciekawe mam wakacje ciagle jakies problemy ktorych konca jak narazie nie widac

kurde babka,ja tez mialam przerypane wakacje i mysle,ze za dobrze być nie moze,bo bylby zbyt pięknie

maluda napisał(a):
jak sie siorka czuje i jej brzusio?

no wlasnie to mam na mysli problemow ciag dalszy
ona i dzidzia dobrze sie czuja aleeeeeeeeeeeeeeeeeee
w srode jada na badania genetyczne jej i dzidzi jezeli dziecko jest mocno zaatakowane przez to swinstwo bedzie musiala usunac
nie wyobrazam sobie tego ona i nasza siora starsza maja zakaz rodzenia dzieci zeby nie rozprzestrzeniac tej choroby to jest jakis koszmar
nie wyobrazam sobie tego co musi czuc siorka tak dlugo marzyla o dziecku a co jak bedzie musiala usunac? lekarze jej daja szanse bo to pierwsze dziecko wiec to nie jest jeszcze wyrok ale druga strona medalu to moja siora ma zanik miesni ale to slowa lekarza wyrok zapadnie jak odbiora wyniki za trzy tygodnie

• Mamusia
sweety napisał(a):
maluda napisał(a):
jak sie siorka czuje i jej brzusio?

no wlasnie to mam na mysli problemow ciag dalszy
ona i dzidzia dobrze sie czuja aleeeeeeeeeeeeeeeeeee
w srode jada na badania genetyczne jej i dzidzi jezeli dziecko jest mocno zaatakowane przez to swinstwo bedzie musiala usunac
nie wyobrazam sobie tego ona i nasza siora starsza maja zakaz rodzenia dzieci zeby nie rozprzestrzeniac tej choroby to jest jakis koszmar
nie wyobrazam sobie tego co musi czuc siorka tak dlugo marzyla o dziecku a co jak bedzie musiala usunac? lekarze jej daja szanse bo to pierwsze dziecko wiec to nie jest jeszcze wyrok ale druga strona medalu to moja siora ma zanik miesni ale to slowa lekarza wyrok zapadnie jak odbiora wyniki za trzy tygodnie

Boziaaaa....wspołczuje.Trzymam kciuki za pomyślne badania i oby ten zanik mięsni sie nie potwierdził.

obawiam sie ze to prawda wazy 39 kg nie umie wyciagnac kabla z kontaktu dla niej to mega wyczyn i nie docieraja do niej informacje przy rozmowie na rozne tematy
przykre ale prawdziwe

• Mamusia
sweety napisał(a):
obawiam sie ze to prawda wazy 39 kg nie umie wyciagnac kabla z kontaktu dla niej to mega wyczyn i nie docieraja do niej informacje przy rozmowie na rozne tematy
przykre ale prawdziwe[/quotJejku,Izka to jak ona ma donosić ciąże,to chyba jest zagrożenie dla Jej życia??

dlatego lekarze zmusili ja do badan a ona dzieki temu bedzie mogla zalatwic sobie rente chorobowa

a co do mnie wspominalyscie ze ja w holandii no jak moj sie nie zmieni to ja szybciej wroce do polski niz ktokolwiek by sie tego spodziewal
moj mi wywija numer za numerem i juz mi nerwy puszczaja wogole nie mysli o mnie i malym patrzy tylko zeby on mial wszystko i mu bylo dobrze z takim czlowiekiem nie da sie zyc na dluzsza mete

maluda napisał(a):
Wiesz Izka,kiedy tylko moge dziekuje za zdrowe dziecko,bo przeciez "w moim wieku,to ...."nasluchalam si przez calą prawie ciąże

ja mam 23 lat i tez sie nasluchalam tam w holandii mimo ze u mnie w rodzinie (jestem z drugiego malzenstwa dlatego ta choroba mnie nie dotyczy) niema zadnych chorob to tez nastraszyli mnie o chorobach dzieci i probowali zmusic do badan prenatalnych mimo ze nie mialam problemow zadnych w ciazy moja ciaza byla wrecz ksiazkowa

• Mamusia
sweety napisał(a):
dlatego lekarze zmusili ja do badan a ona dzieki temu bedzie mogla zalatwic sobie rente chorobowa

a co do mnie wspominalyscie ze ja w holandii no jak moj sie nie zmieni to ja szybciej wroce do polski niz ktokolwiek by sie tego spodziewal
moj mi wywija numer za numerem i juz mi nerwy puszczaja wogole nie mysli o mnie i malym patrzy tylko zeby on mial wszystko i mu bylo dobrze z takim czlowiekiem nie da sie zyc na dluzsza mete

NO jestem w szoku,ale faceci nie są święci,kazdy ma coś za uszami.Ja tylko żaluje ,ze nie rozwiodlam sie kilka lat wcześniej.Kiedyś byl taki sereotyp...dla dobra dzieci,a kużwa jakie to dobro dzieci skoro czasami przypatrują sie rożnym niemilym sytuacją

no ja tez to zrobie dla dobra malego bo tyle przykrosci mi narobil i nie chce patrzec jak maly zacznie tego dostrzegac co bedzie przezywac ja nie mam zadnego zdiecia na scianie malego i prosze od 10 miesiecy o nie a on zapomina teraz zrobilam sobie i mam dwa albumy a co jak maly poprosi o zabawke ten mu obieca a za godzine juz o tym nie bedzie pamietal?
dostal ostrzezenie jak po moim powrocie sie to nie zmieni to zwijam zagle