Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
sweety napisał(a):
no ja tez to zrobie dla dobra malego bo tyle przykrosci mi narobil i nie chce patrzec jak maly zacznie tego dostrzegac co bedzie przezywac ja nie mam zadnego zdiecia na scianie malego i prosze od 10 miesiecy o nie a on zapomina teraz zrobilam sobie i mam dwa albumy a co jak maly poprosi o zabawke ten mu obieca a za godzine juz o tym nie bedzie pamietal?
dostal ostrzezenie jak po moim powrocie sie to nie zmieni to zwijam zagle

Izka
pamiejtaj aby wywarzać slowa,ktore mowisz.Jesli będziesz ostrzegać ,straszyć ,a on dalej bedzie to samo robil,a Ty konsekwentnie nie bedziesz dążyc do tego o czym mowisz,to bedzie Cie robił w konia do końca zycia.
Najważniejsze jest to aby powiedzieć,to co ewentualnie jesteś potem wstanie zrobić.
Czesto kobiety mowią :jesli sie nie zmienisz to Cie zostawie.Uważam,ze musisz dokladnie męzowi sprecyzować o co Ci chodzi i wtedy go ostrzec,ze jesli nie zmieni dokladnie tego co Ci nie odpowiada zrobisz.....i tu też dokladnie go poinformować.
Oczywiście spokojnie,zdecydowanym glosem.

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

maluda napisał(a):
sweety napisał(a):
no ja tez to zrobie dla dobra malego bo tyle przykrosci mi narobil i nie chce patrzec jak maly zacznie tego dostrzegac co bedzie przezywac ja nie mam zadnego zdiecia na scianie malego i prosze od 10 miesiecy o nie a on zapomina teraz zrobilam sobie i mam dwa albumy a co jak maly poprosi o zabawke ten mu obieca a za godzine juz o tym nie bedzie pamietal?
dostal ostrzezenie jak po moim powrocie sie to nie zmieni to zwijam zagle

Izka
pamiejtaj aby wywarzać slowa,ktore mowisz.Jesli będziesz ostrzegać ,straszyć ,a on dalej bedzie to samo robil,a Ty konsekwentnie nie bedziesz dążyc do tego o czym mowisz,to bedzie Cie robił w konia do końca zycia.
Najważniejsze jest to aby powiedzieć,to co ewentualnie jesteś potem wstanie zrobić.
Czesto kobiety mowią :jesli sie nie zmienisz to Cie zostawie.Uważam,ze musisz dokladnie męzowi sprecyzować o co Ci chodzi i wtedy go ostrzec,ze jesli nie zmieni dokladnie tego co Ci nie odpowiada zrobisz.....i tu też dokladnie go poinformować.
Oczywiście spokojnie,zdecydowanym glosem.

dokladnie tak zrobilam i on dobrze wie o tym ale on mysli ze nie jestem w stanie go zostawic ze ja nie wyjade i tu sie myli bo moje nerwy wisza na ostatnim wlosku ostatnio zapomnial mi wyslac pieniadze na dentyste jak zrobilo mi sie to zapalenie przez to obciazylam swoj budzet i poprosilam go w niedziele zeby przelal mi 50 euro w poniedzialek juz o tym nie pamietal musialam pozyczyc od mojej mamy pieniazki
nikt mi nie powie ze ja sobie cos wmawiam bo to juz jest przegiecie
i tak jest ze wszystkim jest dobrze dopuki go nie prosze o pomoc jak juz poprosze to robi ze mnie idiotke wyglada to tak ze on ma satysfakcje z robienia mi przykrosci i idiotki ze mnie

• Mamusia
hej babki
Iza postaw sprawę krótko, jak się nie zmieni to idź za radą Marity 🙂 mój swego czasu tez miał "kłopoty z pamięcią" dosrywałam mu tekstem "dziecku tez coś obiecasz i zapomnisz o tym?" tyle razy to powtarzałam aż dotrze..
ale wcześniej oczywiście to ja bylem ta zła i w ogóle, po ostatniej kłótni spakowałam się i małego bo nie wytrzymywałam dostał wybór życie ze mną i z dzieckiem albo beztroskie balangi i jakoś zrozumiał znajomy okreslil to mianem ze powinnien dostac ogromnego kopa w dupe od zycia
moze i twojemu tez potrzeba takich wrazeń?
już wiele z nim takich akcji przeszłam a jestem w twoim wieku i jeżeli na tym polega tak zwane "docieranie" to my chyba już się dotarliśmy.. bo w końcu zrozumiał jak dużo byłam w stanie mu wybaczyć
tak wiec Iza gowa do góry i nie daj sie robic w huja ze tak brzydko powiem

• Mamusia
Czesc Izka,widze,ze ranny ptaszek z Ciebie.
Kurde Marta ma prace,Gosia chrzest,to juz tutaj jest cisza grobowa.Piekna pogoda,to każda pewnie ucieka z maluchami na spacerek.
Zycze Wam dziewczynki iloj niedzieli.

mILOSZ STAWIA PIERWSZE KROCZKI,zobaczymy co z tego wyjdzie 🙂

• Mamusia
Maluda mi Matik się dopiero co nauczył wstawać (2-3 tyg temu ) właściwie wswzystko na raz w tym czasie opanował a też już się puszczać matołek zaczyna 🙂 wstaje sobie koło mebli i puszcza się najpierw jedną a potem drugą rączką 🙂

A i dziękujemy za życzenia 🙂 Miłej niedzieli! :*