Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hheheh fajne te nasze dzieciaki 🙂 ja teraz czekam az beda mu szly te trzonowe podobno dzieci strasznie one bola i denerwuja bo iwesz one nie sa juz takie ostre jak te pierwsze wlasnie przemkowi od Asi- siorki Konrada ida teraz i mowi ze te pierwsze to pikus w porownaniu z tymi 6kami, 7 mkami

• Mamusia
no babeczki nadrobilam co tan u QWas

Jula kochana,sorki,to znow ja podpadlam.Oczywiście,ze pamietam o Tobie ale i ja tak często tu wpadam,ze nie wiem na dobrą sprawę i le mamus zostało.Trzymaj sie,nie daj sie zwariować.Niestety molde pary (jak i starsze TYŻ)
hihi powinny mieszkać osobno.Mamy takie ,a nie inne czasy gdzie nikt nie patrzy na dobro rodziny.Gówno prawda,ze rodzina najważniejsza ale dla kogo?
Marta,super,ze jesteś zadowolona z powrotu do pracy,no doba to za mało ale fajnie,ze masz tak zorganizowaną rodzinke,na ktorą mozna liczyć i powierzyć dziecko.
Gośka,brawo dla małego!!Teraz będzie szedł jak burza.Nic nie chce mowić 🙂 ale LISTOPADOWE maluszki na dobre wkręciły sie w Pażdziernik.
Izka,czekam na efekt Twojego postępowania wobec męża.Pamietaj,ze kobieta faceta musi sobie wychować na nowo.Mama swoje,żona swoje tak czasami bywa.Nie szantażuj,mądrze rozmawiaj.Mądra kobieta w związku to mozliwość większa jego przetrwania.
Madziorek,a Ty tylko tu kawe pijesz,mam nadzieje,ze kiedyś sie zalapie.
Gosia gdzieś sie schowala po chrzcnach 🙂