Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sweety napisał(a):
ja jestem karmilam malego chlebkiem
oczywiscie moj mi nie kupil krzeselka do karmienia i zeby naroznika nie zgnoic to musze go karmic

Izka

mam wrażenie,ze Twoj facet jest niedojrzaly albo...celowo to robi chcąc sie Ciebie pozbyć.
Kurw...,przecież do największego tuka kiedyś coś zaczyna docierać.Bralaś tą drugą obcje pod uwage????

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
co do krzeselka mieliosmy teraz kupic ale k.. mandat 400zl teraz pewnie jeszcze naprawa auta dojdzie i ch... bede czekac do pazdziernika ehhh pieprzona kasa
MAritko ale nawaisas ze 3 stronyh sama jak nic heheeheh

w Ikei są takie zwykle proste po cztery dychy

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ehhh moj nie zapomina tylko maamy co chwila tyle wydatkow ze szkoda gadac aa Maritko moze ty sie bedziesz orientowac bo Iza to bardziej w holenderskim prawie bedzie sie orientowac...
Jak mysliusz nalezy mi ise wychowawczy platny? jest wogole cos takiego?

Musisz zlożyć do urzędu o rodzinne,jesli rodzinne Ci sie należy dostaniesz drugie becikowe 1000 zlotych i wtedy dostaniesz wychowawcze ok. 400 zlotych miesięcznie

Mortishia24 napisał(a):
ehhh moj nie zapomina tylko maamy co chwila tyle wydatkow ze szkoda gadac aa Maritko moze ty sie bedziesz orientowac bo Iza to bardziej w holenderskim prawie bedzie sie orientowac...
Jak mysliusz nalezy mi ise wychowawczy platny? jest wogole cos takiego?

wiem ale podobna sytuacja obydwie nie mamy tego

• Mamusia
Ja bede skladala teraz albo we wrzesniu zalezy jak zalatwie papiery.Musisz mieć zarobek z Urzedu skarbowego za zeszly rok.Mnie sie nie nalezalo rodzinne,to teraz sprobuje,a wychowawczego nie mam ,bo umowa mi sie skonczyla w czerwcu i teraz zarejestrowalam sie w pośredniaku

• Mamusia
wiek chrystusowy 😜
Marita a rodszinne sie chyba nalezy wtedy jak dochod brutto nie przekracza 504 zl no nie? no to dupa bo moj ma brutto 2600 😞 a ciotka dzwonila do mnie wczoraj bo ise od mamy dowiedziala ze wrocilam do pracy i zaczela mnie przkonywac ze mi sie nalezy i mam sie dowiedziec pojade do urzedu w rybniku w ktorys dzien i sie zapytam :/
Dzieki 🙂

• Mamusia
sweety napisał(a):
maritko trzydziesci trzy

33 wiosenki i facet taki niedojrzaly??/Iza nie chce Cie buntować ale powinnas zwrocić uwage czy to nie jest celowe??Macie nowe mieszkanie,to sie dąży do czegoś.Macie male dziecko,facet po trzydziestce zapomnia wyslać kobiecie kase na dentyste???Ja bym sie zastanowila...

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
wiek chrystusowy 😜
Marita a rodszinne sie chyba nalezy wtedy jak dochod brutto nie przekracza 504 zl no nie? no to dupa bo moj ma brutto 2600 😞 a ciotka dzwonila do mnie wczoraj bo ise od mamy dowiedziala ze wrocilam do pracy i zaczela mnie przkonywac ze mi sie nalezy i mam sie dowiedziec pojade do urzedu w rybniku w ktorys dzien i sie zapytam :/
Dzieki 🙂

tak masz racje 504 zlote na osobe

wierz mi codziennie o tym mysle bo jesli cos mu nie przynosi korzysci on tego nie robi z mieszkaniem mowilam mu zeby sie wstrzymal bo bedzie krucho z kasa chcialam najpier odlozyc na niespodziewane wydatki ale on musial miec mieszkanie wieksze i kupil
zastanawiam sie czy mu to nie sprawia satysfakcji ze potrzebuje jego pomocy czasem albo ma potrzebe robienia idiotki ze mnie narazie jedno mi przychodzi do glowy scisnac pas odlozyc kase i jechac do polski miec kse na poczatek i poszukac pracy domek mam w pl siore pod reka jaka jest ale jest i zaczac spokojnie wszystko na nowo
zaczelam nawet palic dwie paczki na dzien jak mnie pokurwi to nawet wiecej w zyciu tyle nie palilam

• Mamusia
sweety napisał(a):
wierz mi codziennie o tym mysle bo jesli cos mu nie przynosi korzysci on tego nie robi z mieszkaniem mowilam mu zeby sie wstrzymal bo bedzie krucho z kasa chcialam najpier odlozyc na niespodziewane wydatki ale on musial miec mieszkanie wieksze i kupil
zastanawiam sie czy mu to nie sprawia satysfakcji ze potrzebuje jego pomocy czasem albo ma potrzebe robienia idiotki ze mnie narazie jedno mi przychodzi do glowy scisnac pas odlozyc kase i jechac do polski miec kse na poczatek i poszukac pracy domek mam w pl siore pod reka jaka jest ale jest i zaczac spokojnie wszystko na nowo
zaczelam nawet palic dwie paczki na dzien jak mnie pokurwi to nawet wiecej w zyciu tyle nie palilam

czyli podejmuje decyzje sam?/Tak ważen jak kupno mieszkania??

Mysle,ze pomysl z zabezpieczeniem sie finansowo jest bardzo dobry

dlatego ten kredyt o ktory myslelismy nie zgodzilam sie wziasc bo mial byc na mnie a jak bedzie tak daleko ze sie spakuje to nie moge byc tu zadluzona i mu to powiedzialaam czasem on uzywa argumentu mieszkania bo jest na pol ale to nie problem bo bedzie zmuszony go sprzedac wtedy i bede czysta

• Mamusia
sweety napisał(a):
dlatego ten kredyt o ktory myslelismy nie zgodzilam sie wziasc bo mial byc na mnie a jak bedzie tak daleko ze sie spakuje to nie moge byc tu zadluzona i mu to powiedzialaam czasem on uzywa argumentu mieszkania bo jest na pol ale to nie problem bo bedzie zmuszony go sprzedac wtedy i bede czysta

na pol czyli jestes zabezpieczona 🙂

maluda napisał(a):
sweety napisał(a):

na pol czyli jestes zabezpieczona 🙂

nie bo jest cale w kredycie przy sprzedazy pieniadze pojda na splate moze po dwuch latach zostaloby cos ale nie teraz.