Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

niewiem czy lepiej dzisiaj sam zaproponowal spacer z nimi a nigdy tego nie robil wczesniej zalatwil mi dentyste ale przypuszczam ze chodzi o kase bo mam cztery zeby madrosci do usuniecia chirurgicznie i w polsce musze zaplacic za to 2,500 tysiaka
no i jutro sa wyplaty to zobacze co sie z nim zmienilo obiecal mi portret nicka

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

narod tu faceci naprawde baby na rekach nosza i sa na kazde skinienie palca holedery nawet nie sprzataja w domu tylko u kosmetyczki siedza a on ma wszystko posprzatane ugotowane dziecko oporzadzone prawie nic nie zostawiam na jego glowie.

• Mamusia
sweety napisał(a):
narod tu faceci naprawde baby na rekach nosza i sa na kazde skinienie palca holedery nawet nie sprzataja w domu tylko u kosmetyczki siedza a on ma wszystko posprzatane ugotowane dziecko oporzadzone prawie nic nie zostawiam na jego glowie.

jednym słowem na początku pokazałaś całą dupę jak to się mówi i teraz cię zlewa .Bo skoro ich naaród jest taki jak piszesz to po co on ma się starać

strasze bo jestem naiwna i mam za dobre serduszko zawsze daje szanse do ostatnich granic z bylym mezem bylo tak samo i teraz zaluje ze nie kopnelam go od razu jak wychodzily jego pierwsze klamstwa tez sie ludzilam ze wszystko moze sie zmienic
a tez chodzi mi o malego bo wolalabym zeby mial ojca

• Mamusia
sweety napisał(a):
strasze bo jestem naiwna i mam za dobre serduszko zawsze daje szanse do ostatnich granic z bylym mezem bylo tak samo i teraz zaluje ze nie kopnelam go od razu jak wychodzily jego pierwsze klamstwa tez sie ludzilam ze wszystko moze sie zmienic
a tez chodzi mi o malego bo wolalabym zeby mial ojca

Iza ale czasem trzeba nakłonić faceta ,żeby był odpowiedzialnym ojcem,a nie ojcem na papierku

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho jeszcze nawet na papierku nie jest i zastanawiam sie czy go wciagnac jestesmy w trakcie ale urzad o nas zapomnial czasem sie zastanawiam czy to nie jakis znak z tym kredytem tez papiery z pracy przyszly w dniu wyjazdu dzieki czemu nie wzielam go i teraz to plus dla mnie bo niemam zadluzenia no i ten urzad czekamy na pozwolenie zmany metryki i tez nic z tym nie robia

• Mamusia
magda123 napisał(a):
maludzior trudno coś doradzać jak jest się daleko od domu w innym kraju ale z tą konsekwencją masz racje

Madziorek
nie doradzam,nigdy.Podpowiadam tylko,bo tez kiedyś w dupe dostawalam i ludzilam sie,ze bedzie dobrze,a to gowno prawda.Nie doradzam,nie namawiam.Wiem tylko,ze jak sie coś mowi,to trzeba wiedzieć czy jestem w stanie potem spelnić np grożbe.Inaczej,bedzie Cie gość olewal jak tylko dlugo sie da.