Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hmm wczoraj Gośka monolog miala teraz chyba ja,ale jesli żadnej nie ma to ja wypadam,bo musze sie za sprzątanie zabrać.Dzis moje dzieci wraca z Norwegii wiec chce mu pokoj posprzątac porzadnie,bo tam wszyscy syacjonowaliśmy :P hi.Moze maly zaśnie,to bede miala pole do popisu.
Nooo Gosia sie nie odzywa.Mowila,ze bedzie w PL do konca sierpnia.Pewnie lata po rodzince 🙂 🙂

• Mamusia
nie nooo nie bede go co chwila na koniec pokoju odnosic bo moment i jest przy kompie i chce go wyklaczyc dziadyga jeden 😁 😁 😁 ide go uspic potem prysznic przygotuje wszystko na pizze dla Konrada umyje podlogi i o ile mlody jeszcze nie wstanie wstapie na ploteczki o ile ktoras bedzi 😉 buziaki

• Mamusia
sweety napisał(a):
martus to jest dystrofia miotoniczna
a u siory podejrzewaja dystrofie miesniowa wszystko sie okaze za dwa tygodnie
i na kawce jestem ja
dzien dobry 🙂

czes Izuś

kurde nie wyjde z tego BRZUCHAAAAAAAAA: 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

LECE PAPAPAPA

• Mamusia
Byłam z Matulcem u lekarza bo ten kaszel mnie do szału doprowadza.. i wiecie co się okazało? osłuchowo czysty, gardło czyste.. najprawdopodobniej kaszle od nadmiaru śliny bo... pcha się mu cała dolna szczena naraz:/ i stąd jego nerwowość ostatnio, humory i w ogóle... Co to dziecko musi przeżywać jak mu wszystkie zeby na raz idą??? 😞
Oby w miarę szybko poszło... bidul..

A no i zważyliśmy się 🙂 w koszulce, spodenkach i bucikach mamy już... 10,5 kg 🙂 łobuz mały 🙂 wymęczony jeżdżeniem poszedł spać 🙂

a ja powiesiłam pranie, obiad ugotowałam wczoraj więc jest wpadłam zobaczyć czy ktoś jest.. ale pewnie pustki:P