Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AAA HELLOL BABOLINYY
pisze tak pozno bo... praca praca jeszzce raz praca i zero czasu na nic wrrrr 😠
JULAAAAA kochanie pewnie ze pamietramyt o Tobie tylko wlasnie przze zto ze rzadko bywasz czasem sie Ciebie nie wymieni 😞 pamietaj ze to przciez niezlosliwie yylko no nie oszukujmy sie jestes malo widoczna 😞 a wlasniciwe to czemu tak rzadko bywasz Tyn tez??
Sorki za bledy ale juz padam na pysk mam DOSC zapierdalania na pelnych obrotach od 5:30 badz 6 do 23, 24 yhhhh tesknie za pogaduchami z Wami
I wogole to KOCHAM WAS WSZYTSKIE musialam to napisac bo uwazam ze nie mozna tlamsic swoich uczuc hehehehehe atreaz spadam spac bo jutro tzn dzis na 12 do 22 yhhhhh 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

martula ja juz lece na takich obrotach siedem miesiecy i tez mam czasem dosc najgorsze ze mam po pracy bezsennosci
teraz jak mam miesiac urlopu wogole nie czuje zmeczenia wstaje rano i siedze do pozna

• Mamusia
A ja Wam tej pracy zazdroszczę!! marzy mi się, że w końcu też gdzieś pójdę 🙂 ehhh...

obiadek zrobiony (gotowałam wczoraj:P) dziecko uśpione, drugie z babcią na spacerze 🙂 pop[rasowane.. w sumie to chyba wszystko mam porobione 🙂 to włączam muzykę i pohulam 😁 trzeba do wesela talię sobie wyrobić 😁 hahaha

Jula :* nie piernicz głupot tylko pisz co u Was 🙂

• Mamusia
haj ja na moment Gogrus na weeselisko ise wybierasz?? hmmm mniamusnie 😉
ja jestem ogolnie zadfowolona ze wyszlam 'do ludzi" tylko zal mi ze tak malo syna widze teraz ale cos za cos nie mam zamiaru go od siebie uzalezniac wystarczy ze ja od niego jestem uzalezniona 😜 🙂
Iza super fotki na nk na szybko przejrzalam wczoraj czy przedwczoraj 😉 😘 😘 Nickii tez wielkie chlopisko nie tylko Alus taki mutantek heheheeh

• Mamusia
idziemy do znajomych 🙂 ale to dopiero v3 września :P

A ile chłopaki ważą? :P Bo kurde mój niby nie wygląda na grubaska a ma już prawie 10 kg 😁

a i Marta wiem co czujesz - przy Kubciu też poszłam do pracy jak miał 5 m-cy 🙂 i w sumie zadowolona byłam 🙂 a kto Ci z Alkiem siedzi jak pracujesz?

Izaa jak tam z tym Twoim chłopem? bo ostatnio nie doczytałam z braku czasu ☺️

no jak kazdy facet ma swoje wady jesli cos nie jest dla niego wazne to tego nie robi
nie wychodzi z nami na spacery nie zrobil zdiecia malego mimo ze go prosze a nie wiem gdzie te zdiecia sie robi bo u nas fotograf nie robi zdiec portretowych prosilam w polsce zeby doslal mi 50 euro na zeby bo mialam problem to tez zapomnial dostal ostatnie ostrzezenie ze jak tak zrobi raz jeszcze to pakuje malego i spadam do pl

• Mamusia
hej babiszki, wszystkiego naj dla Alusia 😘
rzadko wpadam bo za dużo mam na głowie w dodatku doszło do tego ze tak pokłóciłam się z siostra i matką ze w czwartek o 22 spakowaliśmy się i wyprowadziliśmy się do Ł rodziców żal mi tylko ojca ze musi siedzieć w tym domu wariatów 😞, myślały że zrobiły sobie ze mnie kozła ofiarnego i mogą go wykorzystywać 😠 jakbym obowiązków innych nie miała tylko im usługiwać... żal... jeszcze trochę i zwariowałabym w tym domu .. z resztą i tak mam już w strzępkach psychikę 😞 trochę potrwa zanim dojdę do siebie.. ale dam rade dla małego myszorka mojego 🙂

no i ja w ogóle prace lic. pisze ale zblizam sie ku końcowi 🙂, mój przez to całe zamieszanie znów musi prace szukać, bo musiał zrezygnować codzienne dojeżdżanie 120 km to lekka przesada by byla i małym trzeba się zając bo nikt za nas tego nie zrobi, w dodatku tu internet w ogóle zasięgu nie ma a jak już złapie to na pól godzinki wymiękam po prostu, jedyne gdzie to na parapecie łapie

• Mamusia
Gogrus brat konrada przychjodzi na 10 minut po poludniu na 10 minut o 22 a mnie klonrad zawozi i przywozi 😉
no dzis wyszlo jak wyszlo siorka przyjedzie i bedzie z nim na spacerek szla zeby moj mogl podlubac w aucie k... mam nadzieje ze to nic powaznego bo ocipieje auto jest tesciowej mamy zamiar jej je oddac jak sie uda do konca tego roku a kupic cos taniego dla nas ale k.. zepsutego nie oddamy a kasa ktora moglby ewentualnie przeznaczyc na naprawe pojdzie na mandat bo dostalismy wyrok sadu za tego nieszczesnego 1 kwietnia i rowerzyte i 400 w plecyyy a k.. biednemu zawsze wiatr w oczy
Jula kochanie wspolczuje trzymaj sie mocno 😘 😘
Dziekujemy za zyczonka muuuaaaa
Ale te nadszie dzieciaki juz stare heheheheh

dobrze njchetniej posiedzialabym w domu i nie wracala do pracy no ale tak sie nie da
najbardziej na tym skorzystal nicki juz umie siadac i robic rozne wygibasy probuje tez wstawac wiec dogonil wszystko 😉

• Mamusia
no to super ze opanowal siadanie iwogole 🙂
Moj walczy z grawitacja wlasnie tzn robi cos na ksztalt pompek hehehehe i "kuca" na wyprostowanych raczkach i nozkacha ja czekam az mu ise te raczki rozjada i rozkwasi sobie nos 😁 a tak to lapie sie wszystkiego co popadnie i wstaje chodzi dalej jak czapla heheh no i zapindala z zabkami bo juz mu 8 idzie 🤪