Maritko jakbym mogla to bym byla pisalalam do poludnia dlaczego nie dam rady i nie chce i sie powtarzac 😜 Chodztaaa zrobimy imprezke w barze z gornikami heheheheh
cieszę się ,że spotkanie się udało 🙂mój właśnie zjadł całą miseczkę śliwki 😉 a teraz wygłupiają się oboje czyli znów dom wariatów 😁 Marta Alek jest super mega duży chłopak nic dziwnego ,że dają mu więcej lat niż ma 🙃 Maritka i Gosia zdjęcie razem superowe
hej dziewczynki
melduje sie,chociaż widze,ze nie ma żadnej juz i jeszcze.
Nie bede mogla posiedziec,bo mam pare spraw do pozalatwiania,tak wiec szproteczki życze udanego dnia.
Gosia fotki poslalam na Twoją poczte.
Madzia,fakt poklachalyśmy z Gosią,na żywo to jednak jest inaczej.Gosia,to taka laseczka,kto by pomyślal,ze mamuska takich dużych chlopakow. 🙂 Pozdrawiam
hej laski buzki na caly dzien bo zaraz zmykam z mlodym na spacer a potem praca
Gosiu nasza kochana wsio najlepsiejszego z okazji 18stych urodzin 🤪 Pociechy z dzieci zadowolenia z meza yhymmm wiesz o czym mowie i wwogole spelnienia wszystkich marzen muaaaaaaaaaa 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Rekomendowane odpowiedzi
maluda
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
maluda
maluda
maluda
maluda
Mortishia24
maluda
maluda
maluda
maluda
Mortishia24
Mortishia24
maluda
dobrze kochana wiedziec,my z Gosią lubimy gornikow hehe z krwi i kości :P:P:P
Ktora sie przyłączy aby odwiedzić Marte w BARZE????
maluda
Ty malpo moglaś jednak przyjechac.
Martuś mam dobry humorek i to co pisze bierz z przymrużeniem oka.Nie chce aby ktoś mnie żle zrozumial.
Lece papapa
Mortishia24
Chodztaaa zrobimy imprezke w barze z gornikami heheheheh
magda123
cieszę się ,że spotkanie się udało 🙂mój właśnie zjadł całą miseczkę śliwki 😉 a teraz wygłupiają się oboje czyli znów dom wariatów 😁
Marta Alek jest super mega duży chłopak nic dziwnego ,że dają mu więcej lat niż ma 🙃
Maritka i Gosia zdjęcie razem superowe
maluda
melduje sie,chociaż widze,ze nie ma żadnej juz i jeszcze.
Nie bede mogla posiedziec,bo mam pare spraw do pozalatwiania,tak wiec szproteczki życze udanego dnia.
Gosia fotki poslalam na Twoją poczte.
Madzia,fakt poklachalyśmy z Gosią,na żywo to jednak jest inaczej.Gosia,to taka laseczka,kto by pomyślal,ze mamuska takich dużych chlopakow. 🙂 Pozdrawiam
Mortishia24
Gosiu nasza kochana wsio najlepsiejszego z okazji 18stych urodzin 🤪
Pociechy z dzieci zadowolenia z meza yhymmm wiesz o czym mowie i wwogole spelnienia wszystkich marzen muaaaaaaaaaa 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
magda123