Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laski my juz w jastrzebiu bylismy o 6 rano wyjechalismy z gorzowa po 23 wiec nie jechalismy AZ tak dlugo autostrada sie spisala na medal 🙂mlody wstal tylko raz jak tankowalismy w nowyum miasteczku a tak przekimal cala droge i obudzil sie na cpnie w jastrzebiu heheh teraz moj troche odespal i jedziemy do rodzicow bede wieczorkiem mam nadziejej ze wy tez i w koncu sie ugadamy 🙂
Mi pasuje poniedzialek tylko ja bede dopiero kolo 16 bo moj jest przed 15 w domu z pracy dopiero i ja sie juz przygotuje dam mu tylko zarelko i jedziemy 🙂 tylko musze wiedziec gdzie 😜 ale to dzis wieczorem
takze zwierac poslady laski i wieczorkiem was tu widze buzkii muaaaaaaa 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
widzę dziewuszki szykujecie się na spotkano hehe;p oby wam pogoda dopisała bo u nas to non stop leje;/ no i emilko witaj znów 🙂 maluda też czasem zagląda także nie jest źle hehe

a u Aleksa narazie spokój z ząbkami zatrzymało się na 7 ale dziąsełko spuchnięte wiec pewnie niedługo do kompletu wyjdzie dolna dwójka .. mały szałaput szaleje, łazi i spiewa hihi i powoli mówi mama 🙂 bo jak do tej pory słyszałam wszystko: tata, dada, baba, bebe, dydy, nawet daj mu wychodziło i mema blisko a jedna daleko do mama hehe troche potrenował no i w kocu usłyszałam to "mama" 😁
co do jedzenia to się poprawił troche, bo ostatnio znów spadł na wadze 2 tygodnie temu ważył 7900 i tego 8kg przekroczyć nie może;/ mleka nie wypija więcej niż 150 ml za to lubi żuć, dostał żelazo no i przełom jak pluł kaszkami tak zaczął w końcu je jeść jupi 🙂 może przybierze na wadze łobuz nie wiem skąd on ma tyle tej energii heh

• Mamusia
mój pojechał na miss mokrego podkoszulka a ja siedze z dziećmi 🙂

od paru dni jak przychodzi wieczór to Kamiś jest nieznośny 🥴 jak zje kaszke to mu przechodzi ani go nie głodzę bo non stop rusza gębą a to kisiel, ciasto, kanapke,i kuźwa głodny by był?
A zupę znów mi zjada 🤪 🤪

• Mamusia
jula napisał(a):
widzę dziewuszki szykujecie się na spotkano hehe;p oby wam pogoda dopisała bo u nas to non stop leje;/ no i emilko witaj znów 🙂 maluda też czasem zagląda także nie jest źle hehe

a u Aleksa narazie spokój z ząbkami zatrzymało się na 7 ale dziąsełko spuchnięte wiec pewnie niedługo do kompletu wyjdzie dolna dwójka .. mały szałaput szaleje, łazi i spiewa hihi i powoli mówi mama 🙂 bo jak do tej pory słyszałam wszystko: tata, dada, baba, bebe, dydy, nawet daj mu wychodziło i mema blisko a jedna daleko do mama hehe troche potrenował no i w kocu usłyszałam to "mama" 😁
co do jedzenia to się poprawił troche, bo ostatnio znów spadł na wadze 2 tygodnie temu ważył 7900 i tego 8kg przekroczyć nie może;/ mleka nie wypija więcej niż 150 ml za to lubi żuć, dostał żelazo no i przełom jak pluł kaszkami tak zaczął w końcu je jeść jupi 🙂 może przybierze na wadze łobuz nie wiem skąd on ma tyle tej energii heh

to super ,że zaczął jeść 🙂

• Mamusia
hej laseczki :0 u nas dzis ciulata pogoda a moj ost dzien wolnego i ani na spacerek po obiedzie nie pojdziemy i bedziemy sie kisic w domu 😞
to co z tym spotkaniem jutro skoro Gosce wymyslili toru de pologne a zreszta jak przez katosy to zadna z nas sie nie dostanie 😠 😠jezdzic i mise zachcialo jak my mamy sie spotkac CIULASY jedne 😜
Skoro poniedzialek zjechany toi moze wtorek?? bo chcialam zaproponowac przyszla sobote ale czytam ze IZa w pt spada do Hol wiec kiszka 😞
Iza mojemy daja roczek jak nic a ubranka tez na 86 tylko moj jest pucalek niezly wazy ponad 11 kg 😁