Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam babolki po długiej nieobecności natłok obowiązków wzywał ale powoli wychodzę na prostą. Aktualnie siedze i uczę sie na obronę aż łeb mi pęka;/ a wtorek tuz tuz - trzymta ciuki jeśli macie ochotke oczywiście 🙂
Iza coż za nowinki nie pozostaje nic innego jak gratulowac 🙂

a tak wogóle to obcieliśmy Aleksowi włoski bo już nikt nie wyrabiał z nimi kitki trzeba było mu robic taki szogun.. no i nauczył sie mowic koko na kury, kaka na kaczki, hau na pieska, kici i miau na kotka i bum bum na samochód i czasem kukulyku mu wyjdzie takim półgłosem rozmiękam jak słysze to hehe mały zdolniacha a co tam u waszych brzdąców?

• Mamusia
jula napisał(a):
witam babolki po długiej nieobecności natłok obowiązków wzywał ale powoli wychodzę na prostą. Aktualnie siedze i uczę sie na obronę aż łeb mi pęka;/ a wtorek tuz tuz - trzymta ciuki jeśli macie ochotke oczywiście 🙂
Iza coż za nowinki nie pozostaje nic innego jak gratulowac 🙂

a tak wogóle to obcieliśmy Aleksowi włoski bo już nikt nie wyrabiał z nimi kitki trzeba było mu robic taki szogun.. no i nauczył sie mowic koko na kury, kaka na kaczki, hau na pieska, kici i miau na kotka i bum bum na samochód i czasem kukulyku mu wyjdzie takim półgłosem rozmiękam jak słysze to hehe mały zdolniacha a co tam u waszych brzdąców?
JULA NO NARESZCIE JESTES 🤪 🤪 🤪jej ja wiem co to znaczy takie kudłate dziecko bo mojego 3 raz wczoraj obcinałam 😁troche krzywo wyszło ale odrosnie niestety zeby Go opitolic to moj musi go trzymac a ja tne jak leci byle szybko 😁jej to juz we wtorek obrona kciukasy bedę mocno zciskac 😘u mojego oprócz tego ze nauczył sie biegac i lata po całym mieszkaniu zeby wychodza i jest strasznie niespokojny 😞a u dziewczyn wsio oki Martucha pracuje Gocha sie odchudza Magda jest gryziona przez syna a Iza zaciązyła maluda zamilkła i to chyba tyle 😘

• Mamusia
nie przejmuję się :P lubię to sobie zapalę i już 😁 hehehe

współczuję bólu zęba...:/ do dentysty sio!

Ja nie chcę na razie narzekać ale mi wróciły bóle głowy 😞 i są coraz bardziej uciążliwe.. a pójdę do lekarza i znów nic nie wyniknie :/

a co do bara bara.. to ja ostatnio nie bardzo mam ochotę:/ tzn. nie aż tak żeby w ogóle ale jakoś tak mniej.. ale to chyba kwestia tego, że coś mi się tam usrało w głowie a propo mojego M.:P w każdym razie już wyjaśnione i mam nadzieję wszystko będzie normalnie :P

• Mamusia
GoGr napisał(a):
nie przejmuję się :P lubię to sobie zapalę i już 😁 hehehe

współczuję bólu zęba...:/ do dentysty sio!

Ja nie chcę na razie narzekać ale mi wróciły bóle głowy 😞 i są coraz bardziej uciążliwe.. a pójdę do lekarza i znów nic nie wyniknie :/

a co do bara bara.. to ja ostatnio nie bardzo mam ochotę:/ tzn. nie aż tak żeby w ogóle ale jakoś tak mniej.. ale to chyba kwestia tego, że coś mi się tam usrało w głowie a propo mojego M.:P w każdym razie już wyjaśnione i mam nadzieję wszystko będzie normalnie :P

oj biedna Ty jestes z ta głowa a termin do dentysty mam na 9 listopada 😁moze nie umre do tej pory 😁powiem ze wóda pomaga biore do buzi i pukam szczenka cierpnie ale przechodzi 😁fajnie ze wyjasniłas sobie wszystko z Twoim teraz juz tylko lepiej bedzie a co do bara bara ja tez ostatnio nie mam ochoty

• Mamusia
Ja nie mam teraz tv (wszystko z dysku oglądamy:P) więc się nie wkręciłam na szczeście w żadne programy typu tzg:P

a co do pogody to nie strasz zimnem bo co ja z nimi zrobię? 😞 dzisiaj cudnie było 🙂 a wieczór taki cieplutki - aż się ze spaceru nie chciało wracać 🙂

• Mamusia
GoGr napisał(a):
oziębłość? nie gadaj!
zwalmy winę na fizyczne przemęczenie 🙂

mnie się przez neta nie chce bo to wkurzające.. teraz wszędzie się trzeba rejestrowć bo inaczej jakieś limity czasowe 😠
no ja mam własnie wykupione płace 15 zł na miesiac i mam bez limitów.Oj chyba jednak ozięłosc u mnie bo wcale mi sie nie chce ☺️

• Mamusia
ja kończę i ja zaczynam? nabieram nawyków Magdy:P:P

Kubek już wysłany na spacer 🙂 Matik znów będzie chory.. już kaszle jak szalony i smary po kolana:/ mam nadzieję, że pójdzie spać a mi się uda coś zrobić..

łeb mi pęka 🙂 tyle z nowości na dziś:P