Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
powiem wam coś mój Kami jest zboczuch zmusza mnie do całowania 😁 tzn.łapie mnie za moje uszy i i przybliż do swoich ust całując i śliniąc jednocześnie 🤨 i przy tym się uśmiech w głos i pokazuje mi swoje zębole ija wtedy wymiękam i się śmieję 😁a on widząc ,że się śmieję dalej mnie ślini

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jula współczuje moja kuzynka 2 tyg. chodziła z kulami 🥴

Emsi a nic ciekawego sprzątam powoli obiadek już zrobiony i pojedzony 😉
Kami śpi Angelka rysuje a ja mam chwilkę dla siebie ale nie wiem jak długo bo pewnie zaraz śpioch wstaje i trzeba mu zupkę naszykować 😉

• Mamusia
hej madziucha a wiecie ile moj niejadek wazy? 8 600 szał poprostu juz nie mam sił do niego TADEK NIEJADEK poje troche i dalej nie chce cały dzien cos mu dajemy do paszczy byle by cos jadł bo taka mała wybreda jest ze szok .. pani doktor powiedziałą ze nie jest zle bo w centylach na swoj wiek sie mieści i jest bardzo energiczny i bystry i to pewnie dlatego i widocznie taka juz jego uroda za to ze wzrostem przebija pierwszy centyl... długi suchelec... ale dobrze ze wyniki ma dobre

• Mamusia
mój jeszcze śpi 😉
Kami waży coś koło 9 kilo 😉więc jula nie martw sie bo taka jego natura a po za tym twój chłop też do wypaśnych nie należy 😁 🙂 wiec po kim ma być Alek gruby 🙂
Kami też je wszystko co mu dam nie lubi jedynie buraków czerwonych i wszystkiego z nim związane 😉uwielbia barszcz biały bo zawsze zjada 2 miseczki 🙂
Ale ja się nie martwie jego małą wagą bo wiem ,że on to bardzo szybko spala 😉a i buzia mu sie nie zamyka non stop w niej coś musi mieć 😁

• Mamusia
A mój waży już równe 11 kg ☺️ no ale ma po kim być taki... Mamusia też sobie wygląda ☺️

uśpiłam Matika 😁 pierwszy raz od kilku dni śpi mi w południe! Wyczytałam wczoraj, że jego nieprzespane noce (mam wrażenie, że cierpi na bezsenność.. zachowuje się wnocy jak dorosły człowiek, który ma problemy z zaśniećiem 😞 )mogą być efektem przemęczenia w ciągu dnia, którego wcale nie musi pokazywać - bo się bawi, jest zajęty, i sam nie zwraca na to uwagi - tym bardziej ja. Więc dzisiaj bez gadania wzięłam na ręce, włączyłam muzyczkę i Matisiek śpi 🙂

coś Wam miałam pisać ale nie pamiętam 🙂

Emsi - nie kuś cholero racuchami!:P