Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosiu trzymam kciuki ze małemu sie poprawi.

Iza ja mieszkałam na drugim piętrze i małego do łóżeczka dawałam najpierw wózek znosiłam pozniej dziecko i jakos szło sobie radzic, wiadomo z winda lepiej ale u nas windy nie było i przez 8 miesięcy jakos trzeba bylo sobie radzic.

My już dawno po obiadku Aleks wstał po 13 i marudzi bo zeby znów mu idą. A ja nie moge nawet na czworaka sie z nim powygłupiac bo jedna noga w gipsie a w drugiej kolano stłuczone i jak tu funkcjonowac? Juz mnie dupencja od tego siedzenia albo lezenia boli yyyyyyyyyyyhhhhhhhh 😠 jak mi jutro tego nie sciagną to się wsciekne chyba.. nic zrobic nie mozna..

mojego nie mozna zostawic samego nigdzie w lozeczku sie rzuca i uderza glowa o szczebelki przyczym strasznie sie drze jakby ktos go ze skory obdzieral
a przez fizjoterapie zrobil sie straszny musi byc zawsze w boblizu mnie albo taty jak odejdziesz to dopelznie i bedzie sie bawil pod nogami

• Mamusia
hej Gosiu kurujcie sie w ciepełku,Julcia jak sobie przypomne ze bedac w ciazy z Marta koncówka i wyleciałam z autobusu miałam pekniete sródstopie a załozyli gips po samo udo wytrzymałam 5dni bo stwierdziłam albo ciaza albo gips masakra miałam rodzic z gipsem nawet nieumiem sobie tego wyobrazic jakby to było???

• Mamusia
Emilko kurcze to na pewno było straszne ałłł no i teraz wiem co czują osoby z gipsem wcale nie jest łatwo 🤨
ja mam tylko silne skręcenie kostki ale i tak mnie wpakowali w gips aż do kolana.. to tylko szyna na łydkę i stopę ale jutro ponoć cały mam mieć zakładany na przód nogi też, nie wiem jak to zniosę bo już sama ta szyna mnie wkurza.. nie dość ze ciągnie mięśnie i boli bo zastane to nie ma jeszcze jak się podrapać jak zaswędzi 🤢 🤢 może gdybym jeszcze umiała o kulach chodzić było by łatwiej ale boje się jakoś z nimi chodzić ☺️ mam wrażenie ze zaraz się przewrócę..
mam nadzieje ze zaniechają całego i zostawią to tak jak jest.. 🤨
tak w ogóle jest któraś?

• Mamusia
hej laseczki nadrobilam uffff
po pierwsze Primo 😁Emilko witaj spowrotem na forum bardzo sie ciesze ze wrocilas ogromny buziak i super ze MAtis zdrowy i szczesliwy mimo ze zlosnik
Izunia ja mieszkam na 2 pietrze w bloku z winda ale jak ie dizal to schodze z mlodym w wozku po jednym schodku troche nim wyrtrzepie ale moj juz wazy 11,5 kg wiec wiecie same nie mam zamiaru go znosic z wozkiem tyle schodow a poza tym Alke ma radoche jak cos nim wytrzepie bo to i tak taki maly szogunek jest heheh
W tym tyg dwa razy bylam z nim w Akuku to cos jak filglolandia super bylo wybawili sie z Martynka jak tralala 😁 trzoche bili trocjhe tulili troche na siebie krzyczeli ale ogolnie sa zgrana parka hehe
Gosiu przykro mi ze Adus musi cholerne chorobsko przechodzic mnie dopadlo w srodse anginsko i do teraz jeszcze troche trzyma ale do lekarza nie poszlam bo jak z dzieckiem bezsensu a poza tym ALus ma pojutrze szczepenie to jego pania pediatre wykorzystam 😉 narazie neoangi i propolis poszedl w ruch i jest w miare a najwazniejsze ze Alek nie zalapuje od mamy
Co do niego w skrocie zrobil ise strasznie o mnie zaborczy teraz jak te pae dni ma mnie na "pelny etat" i az boje sie powrotu do pracy w srode 😮
a na koniec przepraszam ze tak rzadko bywam ale maz wyciagnal zasilacz z komputeraz w czw i dopiero dzis go wlozyl spowrotem ale przeicez wiecie ze ja was wszsytkie strasznie AJLAWIUUUUUU 😘 😘 😘 😘 😘