Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

ja czekam na trojki dalej juz prawie sa ale wybic sie nie moga moj przed chwila walna o podloge (az lezki polecialy co zadko sie u nas zdarza hihihi) i zasnol w lozeczkuj a ja szykuje sie do gotowania a pozniej do pracy
martula mow co u ciebie tak zadko wpadasz

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
izunia no co stara bida urlop sie konczy nacieszylam sie ALusiem i az zal do pracy wracac 😜 ale tam tez za mna troche tesknia hehehe a Alek ma teraz faze na przebywanie non stop z mamusia i dlatego az sie boje srody jak Nicki znosi jak wychodzisz i zamykasz za oba drzwi? placze?

• Mamusia
no moj mial 8 miesiecy jak poszlam i na poczatku moglo mnie nie byc 24 na dobe i nic sie nie dzialo on ma tak dopiero od jakiegos mieisaca jak tylko zamykaja sie za mna drzwi niewazne czy w domu czy np w aucie to od razu jest krzyk i moj musi go zabwaiac zagadywac bo on leci do drzwi wejsciowych wstaje przy nich wali w nie reka i krzyczy eda eda 🤢

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Przedlużyłam właśnie umowę w Plusie 🙂 i mam nowy telefon 😁 w końcu z guziczkami i w końcu nie będę tygodniami zmuszała się do pisania sms-ów:P

Ale za to straciłam wszystkie kontakty bo zapomniałam skopiować na sim i oddałam tamten tel na serwis 😞

czyli humor ci sie poprawił? 🙂

• Mamusia
magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Przedlużyłam właśnie umowę w Plusie 🙂 i mam nowy telefon 😁 w końcu z guziczkami i w końcu nie będę tygodniami zmuszała się do pisania sms-ów:P

Ale za to straciłam wszystkie kontakty bo zapomniałam skopiować na sim i oddałam tamten tel na serwis 😞

czyli humor ci sie poprawił? 🙂
a jak chłopcy Gosiu rozrabiają?