Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej laseczki
PO PIERWSZE- WIEM ZE RZADKO TU BYWAM I BYC MOZE NIE MAM PAWA GLOSU ALEPROSZE WAS KOCHANE DZIECZYNKI NIE SPRZECZAJCIE SIE O PIERDOLY
GOGRUSKA BYC MOZE PRZECHODZIS CIEZKIE CHWLE W MALZENSTWIE-JESLI CIE TO POCIESZY JA Z MOIM ROZWODZIMY SIE SREDNIO RAZ W MIEISACU I ZAPEWNIAM TO NIE JEST KURWA MAC PRZYJEMNE- POZNIEJ MIESIAC SPOKOJ I ZNOW JAZDA WIEC WIESZ NIE JESTES SAMA "HAHAHA"
JULA WIEM ZE NAPEWNO MASZ SZCZERE CHECI ICHCESZ DORADZIC ALE MIOM ZDANIEM BEZSENSU SIE WYPOWIEDZIALAS I NIE BAW SIE W PSYCHOLOGA TU NA FORUM BARDZOOOO MOCNO CIE O TO PROSZE, MYSLE ZE GOCHA MIALA PRAWO SIE NA CIEBIE ZEZLOSCIC BO MASZ BYC KOLEAZANKA KTORA WESPRZE A NIE TERAPETKA OD SIEDMIU BOLESCI-
JEZELI TO CO NAPISALAM CIE W JAKIS SPOSOB DOTKNELA
sorki za pore ale kuzwa znow cierpie na bezsennos a pewnie o 7 moj syn zroBI WIELKI WELCOME

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasiula2 napisał(a):

hej wszystkim nocnym markom!!!Mam pytanko czy macie może w swoich zabawkach albo widziałyście u kogoś tą fontanne z piłeczek?Ciekawi mni czy to fajna zabawka a tak w ogóle to pozdrawiam .. 😜 😜 😜 😜 😜
Kasia mam identyczna jest rewelacyjna moj mały uwielbia sie nia bawic 😜

• Mamusia
Marta masz ode mnie oklask bo powiedziałaś spokojnie to co ja chciałam ale w nerwach wyszłoby mi dużo nieprzyjemniej więc wolałam sobie pójść.
Poza tym jeszcze jedna rzecz. Miałam ją przemilczeć ale nie - powiem. Jula ja się przyszłam wyżalić. Bo tu nie chodzi o rozwodzenie się raz na miesiąc tylko o ogół, całokształt.. Bo my się nawet nie kłócimy! Chciałam pogadać, poszukać pocieszenia.. tymczasem dostałam typową licytację "co Ty gadasz ja i tak mam gorzej" czyli to czego nie trawię + tysiąc "dobrych" rad, któe tak naprawdę są o dupę rozbić. Gdybym prosiła o radę to bym to zrobiła głośno i wyraźnie. Chciałam to z siebie zrzucić bo ciężko z takimi rzeczami być samej. Ale więcej nie będę.

W sumie tyle w kwestii sprostowania.

Dzień dobry i pa.

• Mamusia
Magda no właśnie - wyżalić.

Powiem tak - nie rozmawiam z koleżankami, które mają dzieci w wieku moich bo mam wrażenie, że muszą mnie przebić, przelicytować.. być lepsze. Dlatego też nie pisałam wcześniej nic wiele o moim małżeństwie. (w sumie tylko Gocha co nieco wiedziała)... aLE PĘKŁAM.. CHCIAŁAM SIĘ WYGADAĆ.. A JULA DOPADŁA MNIE Z TYPOWĄ LICYTACJĄ CO WYPROWADZIŁO MNIE Z RÓWNOWAGI.. trudno.
Więcej się nie będę wypowiadać i tyle 🙂 Po cichu będę liczyć, że się ułoży i już.

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Magda no właśnie - wyżalić.

Powiem tak - nie rozmawiam z koleżankami, które mają dzieci w wieku moich bo mam wrażenie, że muszą mnie przebić, przelicytować.. być lepsze. Dlatego też nie pisałam wcześniej nic wiele o moim małżeństwie. (w sumie tylko Gocha co nieco wiedziała)... aLE PĘKŁAM.. CHCIAŁAM SIĘ WYGADAĆ.. A JULA DOPADŁA MNIE Z TYPOWĄ LICYTACJĄ CO WYPROWADZIŁO MNIE Z RÓWNOWAGI.. trudno.
Więcej się nie będę wypowiadać i tyle 🙂 Po cichu będę liczyć, że się ułoży i już.

Gocha każdy kiedyś pęknie i nie ważne ,że ktoś się licytuje my pisząc co potrafią nasze dzieci też w pewnym sensie się licytujemy.
Nie stane ani po jednej ani po drugiej stronie bo obie macie racje
a takie nie wiem jak to nazwać kłótnie nie bo to za duże słowo ale takie docinki nigdy nikomu na dobre nie wyszły.
ty jako jedyna zauważyłaś ,że ja nie piszę o problemach ze swoim bo ich nie mam .Ale kłócimy się jak każdy 🙂

• Mamusia
Magda ja kłótni też nie przeżywam bo to normalne jest...
a tam - nie ważne już. Sama sobie będę radzić coby się nie wkurwiać dodatkowo:P

poza tym nie wydaje mi się żebyśmy się z dzieciakami licytowały. Po prostu wymieniamy się ich nowymi osiągnięciami itd.. a ja w swoim otoczeniu mam osoby, które na głowie staną byle wymyślić co ich dziecko robi lepiej 😮

i takie wrażenie odniosłam wczoraj apropo tej feralnej gadki-szmatki. Najpierw licytacja bo ja i tak mam gorzej niż ty a potem super-dobre rady. (Tu urywam swą wypowiedź bo w myślach mam baaardzo niemiłe zdanie 🙂)

co na obiad? 🙂

• Mamusia
zmienie temat 😁
pojechałam do przedszkola i rozmawiałam z jedną z matek ,która jest w trójce klasowej i pytałam co kupiły na Mikołaja a ona ,że dziewczynką lalki a chłopcą koparki z Wadera no i tak stoimy gadamy i ona w pewnym momencie mówi ,że nie wszystkie dały na niego i taka jedna matka ,(która ma kasy w huj) mówi ,że 35 zł na Mikołaja to zdecydowanie za dużo oczy mi wyszły tak 😮 😮 a potem jak już dowiedziała co kupiły to stwierdziła ,że takie autko jest zdecydowanie za małe ( cena tej zabawki 22 zł) więc oczy mi wyszły jeszcze większe 😮 😮 😮 😮 😮
nosz kurwa czemu im więcej ktoś ma kasy tym większe problemy robi?
U nas w przedszkolu jest wiele ubpogich rodzin i oni jakoś potrafią dać pieniądze bez problemu chodzi tylko o to ,żeby to dziecko miało frajde ,że spotka czy zobaczy Mikołaja (mnie sie tak wydaje)

A wy co o tym sądzicie?