Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sweety napisał(a):
magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
to ja sobie idę.. bo moja wieś to nawet 10000 mieszkańców nie ma 😞

hahahaha moja też chyba nie 😁 😁 😁 😁
my to takie chyba wieśniaczki jesteśmy a nie takie miastowe się dwie znalazły 😁 😁 😁

ja tez wiesniaczka przeciez mowie ze moja wiocha nie dostala miana miasta

dziecko znowu obskubuje mi fikusa jeszcze kilka podejsc i kwiatek lysy zostanie

o ile dobrze kojarzę to fikus jest trującym kwiatkiem tzn. mleko ,które jest w tym kwiatku

GoGr napisał(a):
kurwa i mam tylko pikantną panierkę do kurczaka 😠
będę musiała zapierdalać do sklepu jak się młody obudzi...

o gosia mi przypomniala
wiecie ze znowu moja przekleta winda jest zepsuta i przyzeklam dzisiaj nie wychodze (ponoc do 12.30 ma byc juz naprawiona ale znajac ich sposob naprawiania bede najblizsze dwa tygodnie napi.................po schodach 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
sweety napisał(a):
GoGr napisał(a):

o gosia mi przypomniala
wiecie ze znowu moja przekleta winda jest zepsuta i przyzeklam dzisiaj nie wychodze (ponoc do 12.30 ma byc juz naprawiona ale znajac ich sposob naprawiania bede najblizsze dwa tygodnie napi.................po schodach 😠 😠 😠 😠

hahaha znów 2 tyg. bez windy

magda123 napisał(a):
sweety napisał(a):
magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
to ja sobie idę.. bo moja wieś to nawet 10000 mieszkańców nie ma 😞

hahahaha moja też chyba nie 😁 😁 😁 😁
my to takie chyba wieśniaczki jesteśmy a nie takie miastowe się dwie znalazły 😁 😁 😁

ja tez wiesniaczka przeciez mowie ze moja wiocha nie dostala miana miasta

dziecko znowu obskubuje mi fikusa jeszcze kilka podejsc i kwiatek lysy zostanie

o ile dobrze kojarzę to fikus jest trującym kwiatkiem tzn. mleko ,które jest w tym kwiatku

dzisiaj niezdazyl oberwac liscia dobrze ze mowisz zaraz sprawdze na necie a jak to perawda to kwiatek idzie na klatke schodowa ozdabiac wejscie do drzwi

magda123 napisał(a):
sweety napisał(a):
GoGr napisał(a):

o gosia mi przypomniala

hahaha znów 2 tyg. bez windy

ale to nie jest smieszne zakupow nie da rady zrobic bo z moim slonikiem na rekach to masakra wdrapac sie na gore ja mam takie zadyszki po schodach i trzese sie jak gowno w galarecie przez pol dnia

GoGr napisał(a):
Iza windy i tak są do dupy:P

Mam skurcz... chyba rodzę prawym udem 😁

do dupy to jest tylko moja winda w innych blokach nie maja problemu z tak czestymi awariami wind

• Mamusia
Matik zasnął 😁 bo jeszcze chwilkę temu zaglądałam to otwarte oczy miał - a tak spi:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/705/dsc04860w.jpg/][IMG]http://img705.imageshack.us/img705/35/dsc04860w.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/31/dsc04861ku.jpg/][IMG]http://img31.imageshack.us/img31/3554/dsc04861ku.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

magda123 napisał(a):
to po chuj poszłaś mieszkać tam gdzie winda wiecznie zepsuta 😁 😁 niech twój robi zakupy skoro chciał się tam wprowadzać 😁
A tak serio to współczuje i to strasznie

bo nam nikt nic nie powiedzial mowili ze winda jest niedawno wymieniona
ale o glupie junkersy robic afery potrafia a windy porzadnie zrobic albo wymienic nie

• Mamusia
sweety napisał(a):
magda123 napisał(a):
to po chuj poszłaś mieszkać tam gdzie winda wiecznie zepsuta 😁 😁 niech twój robi zakupy skoro chciał się tam wprowadzać 😁

ale o glupie junkersy robic afery potrafia a windy porzadnie zrobic albo wymienic nie

wiesz junkers jest ważniejszy bo nie chciałabyś kąpać bobrzycy w zimnej wodzie 😁 😁 no chyba ,że lubisz ekstremalną kąpiel

magda123 napisał(a):
sweety napisał(a):
magda123 napisał(a):

wiesz junkers jest ważniejszy bo nie chciałabyś kąpać bobrzycy w zimnej wodzie 😁 😁 no chyba ,że lubisz ekstremalną kąpiel

nie do konca tak my mamy junkers z 2007 roku ale gnojki zeby zmusic ludzi do wymiany wmowili nam ze te junkersy sa szkodliwe i wywoluja bole glowy i zle samopoczucie bo nie mozna wmontowac wentylatora i strasza ludzi sadem jezeli dobrowolnie nie zgodzimy sie na wymiane
a zaczelo sie od promocji jezeli wszyscy wymienia je to koszty beda w granicach 400 euro ale okazalo sie ze trzeba doplaca i w sumie wyjdzie ponad tysiac ludzie zaczeli sie wycofywac wiec ci wymyslili cos takiego i teraz musimy zaplacic 1400euro