Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej laseczki :
Madziu goscie dopiali wklejam zdjecie grupowe zlej jakosci bo operator kamery byl do d.. i po kawalerskim(kolega z pracy barman bo w pracy robilam chrzciny ) 😁 😁
Alek byl non stop naszony co chwila przez kogo innego i musiamlam ostro sie przygladac zeby go z oczu nie tracic 😜 😁 a tak w porzadku tylko wczoraj mial taki bol brzuszka przez prawie 2 h plakal tak glosno az sie darl zalosnie biedulek malutki 😞
A jak tam wasze dzidziule gosia czytalam ze twoj tez plakusia??
MAdzia a jak Kamilek dalej taki grzeczny? no i czytalam ze Nick od IZy to super mega spioszek ZAZDROSZCZE bo m oje dziecko w dzien to chyba na duraccelkach jedzie 😁

odpukac!!!!!!!!
tak moj jest super ekstra synek spi cala noc do 7.30 w dzien jest spokojny duzo spi ale krotko i zadko ma napady histerii i jest zdrowiutki nawet katarku nigdy nie mial
mam nadzieje ze nie przechwalilam go teraz.

• Mamusia
Gosiu wspolczuje bo moj tez ma takie napady ale tylko jak go brzuszek bardzo boli takl to tez jest =grzeczny potrafi i godzine sam ze soba sie bawic tylko lubi byc na rekach za czesto i jak lezy w bujaku a tylko widzi ze zakladam pieluche na ramie to zaczyna sie cieszyc maly cwaniak 😜

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Hej laseczki :
Madziu goscie dopiali wklejam zdjecie grupowe zlej jakosci bo operator kamery byl do d.. i po kawalerskim(kolega z pracy barman bo w pracy robilam chrzciny ) 😁 😁
Alek byl non stop naszony co chwila przez kogo innego i musiamlam ostro sie przygladac zeby go z oczu nie tracic 😜 😁 a tak w porzadku tylko wczoraj mial taki bol brzuszka przez prawie 2 h plakal tak glosno az sie darl zalosnie biedulek malutki 😞
A jak tam wasze dzidziule gosia czytalam ze twoj tez plakusia??
MAdzia a jak Kamilek dalej taki grzeczny? no i czytalam ze Nick od IZy to super mega spioszek ZAZDROSZCZE bo m oje dziecko w dzien to chyba na duraccelkach jedzie 😁

na ból brzuszka u takiego malca jet dobry proszek troisty 🙂 a Kamilek nadal grzeczny już przez pół dnia nie sypia tylko sobie coś gada i się non stop śmieję nawet rzez sen 🙂 🙂 🙂 a Angelka nadal go całuje i bawi sie z nim misiem 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Madzia ja juz mam ikropelkibiogaia i rumianek mu parze i herbatke koperkowa i i infacol mu podawalam tak mu nic nie pomaga podejrzewam ze to nadmiar gazow w jelitach bo przeciez maluchy jeszzce nie maja dobrze rozwinietych jeszcze a teraz sie przebudzil pooszlam przytulilam polozylam reke na brzuszku i pod reka normalnie czulam jak mu burczuy w brzuszku tak jakby wzdecia :/

• Mamusia
Gocha to uper ze wszystko oka my dopiero teraz w przyszlym tyg o ile sie dostaniemy idziemy na usg bioderek mam troche stresa ale chyba jest wszystko ok 🙂
Gosia czy ty podajesz twojemu nis=cponiowi jakas herbatke jablkowa bo ja kupialm ta z hippa i tam jest ze Po 4 miesiacu a ja juz uu dalam chyba nic mu nie bedzie coo??