Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kubcia odesłałam, Matiego na karmiłam a Was nie ma.. tv nie ma bo mnie facet wychujał i ciulowy konwerter sprzedał:/ no więc postaram się coś napisać.. 🙂

A wiecie, że Mateusz (Pieron mały 😜) w nocy śpi w swojej kołysce a w dzień tylko w łóżeczku Kubcia 😮
teraz już się nie czaję tylko jak zasypia to od razu go tam wkładam 😁 hehe i mam trochę spokoju;p już z 30 min jak śpi 😁

• Mamusia
gosia to spoko jeszcze niech ci z dwojke kolegow kamilek podesle i naprawde bedziesz wygladala jak typowa wielodzietna rumunka 😁
Gosr dzieci sa strasznie cwane moj moze juz spac a przestaniesz go bujac jak jest marudny i znow jeczy 😜
Kurwwa cos u mnie robia w klatce bo co chwila slychac tluczace sie szklo io walenie chuj wie czym 😠 czasmi mieszkanie w wielkim bloku mnie dobija

Oj, że są cwane to ja dobrze wiem 🙂 Przyglądam się Kubkowi i widzę, że matiś już to samo robi 😁
Ale mamusie nie są lepsze 😁 ja mam tysiące sposobów na tych dwóch zgredków 😁

Ja też się nawet wyspałam 😉 2 pobudki były - 00:30 i 4:45 😉 A potem o 6 wzięłam Matiego do siebie i jeszcze godzinkę pospaliśmy 😁

Idę kawkę sobie strzelić bo łeb mnie napierdala 😞 Boże (!) jak ja się ostatnio znowu wulgarnie wyrażam 😮 aż wstyd... :/
hehe a żeby było śmieszniej to boli mnie też mały paluszek u ręki 😁
jak to się mówi: paluszek i główka:P 😁