Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jak tam stara rumunico?? 😁

Marta ale mój ma podobnie 😁 Śpi w kuchni jak jest dużo ludzi i gwar a jak go odłożę w ciszy i spokoju to zaraz się budzi.. teraz też już woła ale nie idę do niego 😉 Musi się nauczyć trochę sam leżeć... Teściowa jęczy, że ją ręce bolą od noszenia a przecież sama go tego nauczyła.. Matiszka tylko kwęknął a ona już koło niego stała i lulała...
To wykorzystuję, że jej nie ma i pozwalam mu trochę pobiadolić - bo jeszcze się nie drze 😉

Mortishia24 napisał(a):
nie moge z reklam turbodymomena heheh Adama kopnal prad 😁 a trubodymomen zawstydzil prad i kopnal Adama dwa razy buheheheh 😁 😁

Ja tej reklamy nawet nie widziałam ☺️
w ogóle to ja prawie tv nie oglądam już...

• Mamusia
Moj tez jest nauczony na rekach ale juz od paru dni cwicze swoja silna wole i nie zwracam uwagi na jego kwekania dopiero jak zaczyna plakac tak dosc portzadnie to go podnosze zeby przestal bo potem tak niemilo lka i mi sie serce kraja ☺️ale tak to tez go ucze ze nie ma raczek non stop bo juz mi kregoslup siada powoli :/ale tak jak twoja tesciow tak moi rodzice jak pojedziemy na weekend to tylko po=jde do lazienki czy gdzies a Alek zajeczy i juz na rekach

Mortishia24 napisał(a):
Moj tez jest nauczony na rekach ale juz od paru dni cwicze swoja silna wole i nie zwracam uwagi na jego kwekania dopiero jak zaczyna plakac tak dosc portzadnie to go podnosze zeby przestal bo potem tak niemilo lka i mi sie serce kraja ☺️ale tak to tez go ucze ze nie ma raczek non stop bo juz mi kregoslup siada powoli :/ale tak jak twoja tesciow tak moi rodzice jak pojedziemy na weekend to tylko po=jde do lazienki czy gdzies a Alek zajeczy i juz na rekach

No właśnie.. i bądź tu mądry... Ja go naucze leżeć a oni zaraz swoje..
niech kwęka.. chociaż to już się w krzyk przeradza..
A.le ja mam jakiś problem z kręgosłupem (przez Kubcia) i strasznie mnie boli jak go lulam dłużej więc musi się nauczyć..

gosia2301 napisał(a):
😞 😞 😞moj jak go nie wezme to sie zanosi i dusi ja to dopiero mam przeje...e 😞

Mati też się potrafi trochę zapowietrzyć... ale bez jaj żeby takie dziecko cały dom terroryzowało. Idę mu ciumka dać 😉