Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
narazie jeszcze kupuje bo narazie probuje mu dawac wszystko pokolie zeby weiliminowac jakies uczuluenia a potem za jakies 2,3 miesiace bede juz mu sama robic wszystko
Madziu podziwiam przy 2ce dzieci robic wszystkko w domu wwoow sorki ale Aleks oczywoscie mi wali w rece i klawiature ffd

nie pisałam Wam wczoraj... byłam wczoraj u gin.. i mały wos a zostałabym bez tabsów:/ bo nfz cięcia zrobiło i może prxzyjąć tylko 10 osób...
i wczoraj mi ustaliła wizytę na 13 kwietnia 😮
ale złapałam doktora jak wchodził i go poprosiłam to receptę midał na inne.. kur... 49 zł kosztują 😞
a pytałam co z ciężarówkami jeśli co 3 tyg mają przychodzić a terminy sa już majowe zajęte.. to mi powiedziała położna, ze ytrudno.. muszą iść na wizytę gdzie indziej 😲 😮 no szok! jedną ciążę będzie 9 lekarzy przez to prowadzić!:/

• Mamusia
ale masakra 😮a z tabsami tez sie zalatwilam tzn skonczyly mi ise w niedz a w pon doopiero polecialam z dzieckiem przez pol miasta po recepte 😜 no i poszlam do apteki a koles do mnie 101 zl i iles tam a ja ze chyba mu ise cos pomyli;lo bo 3 miesiace temu placilam 50pare zl a on ze tak ale to wetdy jak masz opakowanie 3 w1 a on mi nabij 3 osobne no i nie wzielam wzielam tylko jedne a na dwa zrobil mi odpis ale k.. nie bede przeplacalc i teraz mi sie koncza i musze znow zapindalac po recepte jestem ciekawa czy wogole ja dostane :/

Mortishia24 napisał(a):
AAAA i sto latek, slodkich misiow i mnostwo pysznych obiadkow i deserkow Nickowi z okazji 5 miesiaca 🙂)))

Dzieki dziewczyny 🙂 🙂 🙂
Kochaniutkie jestescie 😘 😘 😘

• Mamusia
hej lalki 🙂)
Daria jeszzce troche i bedzie znowu dobrze zobaczysz cierpliwosci i duzo duzo samozaparcia wiem ze mi latwo mowic ale napeno dasz sobie rade jestes madra, ladna i masz w sobie tyle milosci ze napewno dasz rade 🙂)) muuaa buziaki gorace kochana 🙂 😘
Madzia za pierwszym razem zjadl tylko 2 lyzki bo podalam mu sama marchewke i chyba mu nie smkowala ale juz na nast dzien zjadl zupke jarzynowa pol sloiczka tego malego z gerbera 🙂 ale po godz byl cyc wiec sie nie przejmuj 🙂
Mozesz mu nawet dodawac troszke swojego mleka do zupek powinien chetniej zajadac i byc bardziej syty 🙂