Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

magda123 napisał(a):
sweety napisał(a):
magda123 napisał(a):
a to z półpaśca nie da się wyleczyć?

nie to zawsze bedzie wracalo i widze po sobie czym starsza tym gorzej to przechodze mimo ze reaguje bardzo szybko

polpasiec wychodzi u osob ze slabym organizmem badz starszych ludzi normalnie przy ospie wirus powinien sie usadowic w kregoslupie u mnie ten wirus wedruje po organizmie ciagle

ja nawet nie wiedziałam ☺️
a miałaś już ospę?bo jak tak to już mieć nie będziesz
*

to jest powtorna ospa wietrzna ja mialam trzy lata bo siostry mnie zarazily a szesc lat jak wyszedl mi polpasiec

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ehh no nie posiedze ide bo Alek mi tu robi taka rozpierduche na biurku ze araz monitora nie bedzie widac 😠 😁 😁
pozniej wpadne jak mi sie uda go uspic ahaaa wczoraj kupilam sobie biale dzinsy z Nexta az za 10 zl i Alusiowi 3 pary spodenek w tym jedne dzinsowe za 1,10 heheheheh

a ja ide do centrum bo jest promocja za dwa sloiczki kupione firmy olivat daja lyzeczki do karmienia smykow a te moje sa juz nie ladne poprzebarwialy sie juz

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Marta powiem ci ,że chyba przepłaciłaś 😁 😁 😁 😁

kurde myslisz?? ehh no a myslalam ze zrobilam interes zycia 😁 😁 😁 😁
Iza nie ma czegos takiego jak promocja jes;li chodzi o rzeczy dla dzieci heheheh ta lyzeczka juz jest w cenie poprostu heheheheheh ale ja tez zawsze na takie cos ide w ciemno 😜

Mortishia24 napisał(a):
magda123 napisał(a):
Marta powiem ci ,że chyba przepłaciłaś 😁 😁 😁 😁

kurde myslisz?? ehh no a myslalam ze zrobilam interes zycia 😁 😁 😁 😁
Iza nie ma czegos takiego jak promocja jes;li chodzi o rzeczy dla dzieci heheheh ta lyzeczka juz jest w cenie poprostu heheheheheh ale ja tez zawsze na takie cos ide w ciemno 😜

no tak ale jesli pojde kupic lyzeczki dodatkowo musze zaplacic za nie piec euro a tu kupie dwa sloiczki soku albo czegos innego i zaplace tylko dwa euro i dostane lyzeczki wiec i tak zaoszczedze

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
kurde kwekał cala noc i rano popłakał przewróciłam na bok i poszłam zapalic wracam a ten siedzi nie wiem jak to zrobił bo nie widziałam ale zostawiłam lezacego a zastałam siedzacego 😁

ale cie zrobił w konia 😁 😁

• Mamusia
😘 babki

a moj dał mi dzis pospac i zajął sie małym własnie niedawno wstałam 😁 jak ja juz dawno tak dlugo nie spałam normalnei swieto lasu jakies Mały niedwano zasną i teraz siedzimy i sie lenimy po sniadanku a pozniej spacerek bo śliczna pogoda 🙂

powiem wam ze Aleks też ma taką małpke i inne przytulaski ale niczym sie tak nie bawi jak tą małpką hihi i zawsze te długie łapki jej latają 😁