Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
wspolczuje wam tych nocnnych harcy moj odpukac w ocy spi czasem jeknie ale spi do rana ale w dzien mu zaczyna odbijac wczoraj ryczla prawie pol godziny bo spiacy jak cholera ale jak tylko go wnosilam do jego pokoju ti juz ryk bo wiedzial ze bedzie usypianie 🤔 noi leciala mu slina na potege przygryzal wargi i zasypial za chwile znow ryk i tak na rekach 20 minut klocek prawie 11 kg 😮 hh dalam go do hustawki pobujalam zasnal wyciagam go niose do pokoju spi klade go ryk i tak kur... chyba z 5 podejsc az moj wrocil i go ode mie wzial a ja poszlam wziac prysznic zeby ochlonac 🥴

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
nadrobilam w przerwach na dawanie sie bic po glowie,rekach i nogach drewniana lyzka
ratunkuu syn mnie leje 😁 😁 😁 😁

to się nazywa beztroskie wychowanie 😁 😁

taaa to bezstresowe wychowanie nam sie pozniej niezle odszczeka cos czuje 😜 ☺️

• Mamusia
no moj mial tak samo tzn o 6 pobudka o 9 spanko na godzine,poltorej potem jedzenie zabawa potem znow padal po 13 na pol godz albo godz i potem jeszcze kolo 17 zasypial na trochje a o 20 kapiel siusiu paciorek i spac a teraz sie rozbestwil i rano spi godz a potem juz jest ciezko go uspic i musze go troche przymuszac bo k... oczy pprzeciera ziewa ale spac ni chu chu :/

• Mamusia
no cud uspilam go w 5 minut 🙂)) teraz mam jakas godz dwie na zrobienie wszystkiego lacznie z prysznicem,posprztaaniemi uugotowaniem bo potem chyba go wezme na dwor chociaz zimno troche aaa w rossmanie jest promocja kupujac 3 deserki z bobovity za 2,50sztuka 4 dostajesz grtis 🙂 ja ogolnie robie malemu sama ale chyba skorzystam 🙂

🙂 bry bry 😘 😘
My pospacerowaliśmy w tym deszczu prawie 3 godz.. wybraliśmy się nogami na zakupy 🙂 teraz mi zimno..i senno..
bo noc nie była udana 😞 Kubuś się obudził zaraz jak wyłączyłam kompa i wzięłam prysznic... kręcił się nam w łóżku i nie mógł zasnąć.. Matik też co chwila pobudka:/ paaadaammm...
łeb mnie boli.. trochę po spacerku przeszło w sumie 🙂

Kupiliśmy dzisiaj torebkę na prezent dla brata 😁 co tam prezent - torebka mi się bardziej podoba 😁 hehe a znając życie on torebki akurat nie doceni :P

• Mamusia
heheh Gosia kuba jest dobry 😁 MAtiszek jaki slodziak kochany 🙂
a kuba widac ze szogun maly rosnie 😜 tzn juz jest ale chyba nie straszac bedzie jeszcze wiekszy lobuziak 😉
Moj znow powtorka z rozrywki w hustawce zasypia przenosze go do lozka i jest ryk :/ wlasnie go probowlama przetrzymac po paru minutach prawie sie dusil placzem i co??? nie spi!!! a w lozeczku przy zabawkach na siedzaco zasnal na moment no glupol normalnie nie wiem co mu sie poprzestawialo 😞 😞

Marta jeszcze nie raz się poprzestawia... ja w dzień Matika znów muszę lulać:/ i też problem z odłożeniem bo skurczybyk boi się łóżeczka jak diabeł wody święconej..
no ale ja go zostawiam, 2 sek płaczu i śpi dalej 🙂