Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
I MAMY MIŁOSZKA URODZONY O 23.50 WAŻY 3400 MIERZY 54 CM ŻARŁOCZEK JUŻ SSIE MALUDKA NAPISAŁA ŻE MA WŁOSKI I ŻE BYŁO CIĘŻKO A DZISIAJ TATUŚ WSTAWI FOTKI MALUSZKAJEJ ALE SIE CIESZE JEDNAK WYSZEDŁ W TERMINIE
MALUDZIU KOCHANA SERDECZNIE GRATULUJE I WRACAJCIE DO NAS SZYBCIUTKO (to napisala Gosia,nie bede wszystkich gratulacji przytaczać ale dziekuje Wam wszystkim 🙂 )

JESZCZE PARE DNI I MILOSZ BEDZIE MIAL ROCZEK.KURDE ALE SIE SPLAKALAM CZYTAJAC WASZE GRATULACJE.WSPANIALE WSPOMNIENIA.

DZIEKUJE WAM,ZE BYLYSCIE ZE MNA I NADAL JESTESCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
maluda napisał(a):
I MAMY MIŁOSZKA URODZONY O 23.50 WAŻY 3400 MIERZY 54 CM ŻARŁOCZEK JUŻ SSIE MALUDKA NAPISAŁA ŻE MA WŁOSKI I ŻE BYŁO CIĘŻKO A DZISIAJ TATUŚ WSTAWI FOTKI MALUSZKAJEJ ALE SIE CIESZE JEDNAK WYSZEDŁ W TERMINIE
MALUDZIU KOCHANA SERDECZNIE GRATULUJE I WRACAJCIE DO NAS SZYBCIUTKO

JESZCZE PARE DNI I MILOSZ BEDZIE MIAL ROCZEK.KURDE ALE SIE SPLAKALAM CZYTAJAC WASZE GRATULACJE.WSPANIALE WSPOMNIENIA.

ale Ci się zebrało na wspomnienia kiedy to było jak urodziłaś a za pare dni Miłoszek skończy roczek 🙂
DZIEKUJE WAM,ZE BYLYSCIE ZE MNA I NADAL JESTESCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wczoraj z nia rozmawialam a raczej ja uspokajalam bo byla zdenerwowana i zaplakana przez swojego kretyna ktory pije dzien w dzien
nic jej nie mowilam a ona tez zapomniala sie zapytac bede grala na zwloke jak najdluzej

• Mamusia
magda123 napisał(a):
maluda napisał(a):
Czesc Madziorek caly czas becze

hehehe mnie się właśnie przypomniało jak Gocha 23 w nocy aż podskoczyła z radości aż swojego chyba wtedy obudziła ,że któraś z dziewczyn urodziła i nie wiem czy o Ciebie nie chodziło 😉

Moze i o mnie,bo wtedy pierwsz urodzilam i Gosia pierwsza wiedziala

a noo pale blee

ogolnie on nie jest zly chlopak tylko ze pije co drugi dzien albo codziennie kilka razy wyzucila go z domu wiec musial isc do swojego tam znowu rodzice robili kazanie a on a on dalej robi swoje
a to nie takie latwe rozstac sie bo moja siora potrzebuje pomocy a tylko on tam jest
wogole chora sytuacja
juz mamie mowilam ze nie obejdzie sie bez pozwu o alimenty bo on nic jej nie odklada na dziecko

• Mamusia
sweety napisał(a):
maluda napisał(a):
Izka,jak Ty sie czujesz?

nie najlepiej wczoraj wszystko we mnie peklo wrocilam do domu i ryczlam

Izuś,tak to jest prawie kazdej kobiecie przytrafia sie takie nieszczęście.Zobacz ile na naszym wątku dziewczyn straciulo dziecko.Mnie sie trafilo przy pierwszej ciąży,urodzilam w 32 tygodniu coreczke i zmarla po 15 minutach.teraz mialaby 24 lata 😞

• Mamusia

Izuś,tak to jest prawie kazdej kobiecie przytrafia sie takie nieszczęście.Zobacz ile na naszym wątku dziewczyn straciulo dziecko.Mnie sie trafilo przy pierwszej ciąży,urodzilam w 32 tygodniu coreczke i zmarla po 15 minutach.teraz mialaby 24 lata

ojej nawet nie wiedziałam 😞