Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
ale jedzenie masz tańsze chyba?
chodzi mi o to ,że gdyby wszystko tyle nie kosztowało czyli żywność ,ciuchy to było by lepiej nie mówiąc o książkach

nie powiedzialabym mieso jest drodie szynka i ser sa juz w plasterkach jest tanie ale starcza tylko na max dwa sniadania wiec zakupy wychodza cenowo tak samo w dodatku my zyjemy za moje pieniadze bo wyplata mojego idzie na rachunki a w tym tygodniu zarobie za malo wiec znowu spadamy na minus

na dzien dzisiejszy nie po pierwsze nicki stracilby ojca a po drugie moj sie poprawil ostatnio i nie musze mu nic przypominac milon razy ale gdyby to sie zmienilo a on znowu zaczolby ignorowac nasze potrzeby nie zastanawialabym sie ani minuty
i przyznam sie ze nie raz marze zeby sie spakowac i wrocic do polski zostac w domu

• Mamusia
Kuba się bawi z Matikiem 🤪 🤪 🤪
a jak wołam do niego czy mu coś robi to się drze "nie, nie robię!!!" 😁

wiecie co Matik mi "mówi" jak go pytam o to, kto jest na zdj? (Kub ma na ścianie zdj ze sobą i Matim)
śmieje się i mówi (zawsze tak samo) "atiś i kuuuuuu" 😁 tak jakby chciał powiedzieć: MAtiś i Kuba 😁

• Mamusia
hej babeczki
my wróciliśmy z miasta kontrolnie u lekarza byliśmy i już w przyszłym tygodniu Aleks ma umówione kolejne szczepienie masakra

A dziś puścił się i poszedł sam (w końcu) ale mam radoche, tylko jak mu się przypomniało ze sam idzie to się zachwiał i trzebabylo łapac hehe.
no dziewczynki macie zdolne dzieciaczki 🙂 moj też już próbuje mowic 😁 mówi koko na kurki i wszelkie ptaki, brum brum albo ny ny ny (jak udaje ze jeździ heh:woohoo 🙂, mama jak mu wyjdzie, baba i czasem tata a najczęsciej nana zamiast mama hehe

• Mamusia
Położyłam Matika spać bo zwariuję... jak nie zasnie to ja nic nie zrobię 😞 a syf taki, że aż mi przykro...

Jula mój też czasem zrobi parę kroczków... ale ogólnie to blokada...
i dobrze, że piszesz o szczepieniu bo bym zapomniała, że to po roczku następne ☺️

ehh 🙂 biorę się za prasowanie i nie wiem za co jeszcze.. ale trzeba to w końcu ogarnąć 🙂
gdzie jesteście????