Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Paulina-Pysia napisał(a):
My to zaczniemy chodzic chyba za rok...
Niby już się oswoiłam z tą całą rehabilitacją, ale jeszcze mi smutno dość często...I nie mogę sobie darować, że wcześniej bardziej stanowczo nie postawiłam na swoim, kiedy czułam, że jest coś nie tak 😞
bedzie wszystko dobrze ani sie nie obejrzycie jak wszystko sie unormuje głowa do góry 😘

kurde moj sie pochwalil ze jak bylam w pracy maly sie turlal jak oszalaly wstaje na kolana i czolgal sie wszedzie chyba w koncu go rozciagniemy

my cwiczymy na podlodze i na kolanach poprzez rozciaganie i turlanie dodatkowo masaze nozek pleckow bokow i jak najmniej pomagamy mu przy wstawaniu czy obracaniu pomagamy mu palcem a nie cala dlonia buzie mu juz skorygowalismy a teraz skupiamy sie na nozkach i tulowiu

• Mamusia
sweety napisał(a):
kurde moj sie pochwalil ze jak bylam w pracy maly sie turlal jak oszalaly wstaje na kolana i czolgal sie wszedzie chyba w koncu go rozciagniemy

my cwiczymy na podlodze i na kolanach poprzez rozciaganie i turlanie dodatkowo masaze nozek pleckow bokow i jak najmniej pomagamy mu przy wstawaniu czy obracaniu pomagamy mu palcem a nie cala dlonia buzie mu juz skorygowalismy a teraz skupiamy sie na nozkach i tulowiu
super brawa dla Nikusia 😘 😘 😘czesc babole 😘

• Mamusia
GoGr napisał(a):
😘

Gocha ja też od 5.30 na nogach 😞

i zapomniałam iść do gin po receptę 😠 😠 lekarz ogólny może mi dać receptę na tabsy?? 😞 blister mi się w niedz kończy...
o kurde to post czy co ja nie wiem ale ogólny chyba moze ale tylko na 1 paczke

• Mamusia
dobra i jedna paczka.. w środę pójdę i wezmę na 3 op.. albo może uda mi się wcisnąć kit w aptece:P ostatnio miałam na 1 op.. a mój na tę receptę 3 kupił 😁 hehe
idę na 13.30.. mam nadzieję, że mi wypisze bo jak nie to jestem w dupie.. nie po to 7 m-cy regularnie biorę żeby teraz wszystko szla trafił 😠 ani się z mężem przywitać z rańca po pracy nie będę mogła 😜