Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
i popatrz jak kiedyś stwierdziłyśmy, że mój Matiś jest podobny do Twojego Kamisia a teraz nic wspólnego poza blond włoskami nie widzę:P hehe

ja czasem jak oglądam zdj a mam pomieszane to też się zastanawiam, który to jest 😁 a już znajomi czy rodzina to się gubią kompletnie:P

• Mamusia
Magda ja robię przynajmniej raz dziennie pranie... co 2 dzień - 2.. :/ przecież oni tak brudzą, że to się w pale nie mieści... ja już dla świętego spokoju i żeby pralka odpoczęła chodzę kilka dni w tym samym (no chyba,m że gdzieś idę to piernicze pralkę i się przebieram:P) ale i tak masakra.. co dzień pełno prania i prasowania...

Mi Matik teraz śpi 🙂 chwała Bogu czy komu tam :P A Kuba jak to powiedział "wcina" ciastka:P

• Mamusia
hehe 🙂 to mnie Matuś na szczeście zabawkami nie bije:P ale gryźć to on uwielbia..

Rano był dobry:P poszliśmy się bawić bo mój z pracy wrócić żeby się chwilkę kimnął ale po 40 min nam się znudziło więc ja (mądra matka:P) wzięłam mu paluszki juniorki dałam do łóżeczka i niech siedzi i gryzie a sama poszłam do mojego w celu wiadomym i oczywistym ☺️ ☺️ 😁 no i wiesz.. my ten teges szmeges a mój nagle mówi :ugryzła mnie menda w palec od nogi":P hehe Matik się zainteresował rodzicami :P 😁

• Mamusia
żebyś wiedziała:P
póki jest malutki to mi rybka, że on tam w tym łóżeczku jest - ale dopóki jest cicho... bo tak to rozprasza cholerka:P kiedyś zaczął się śmiać... odwracam się a ta mała menda podskakuje razem ze mną:P muszę go oduczyć jedzenia w nocy i wyrzucić z sypialni:P

• Mamusia
GoGr napisał(a):
żebyś wiedziała:P
póki jest malutki to mi rybka, że on tam w tym łóżeczku jest - ale dopóki jest cicho... bo tak to rozprasza cholerka:P kiedyś zaczął się śmiać... odwracam się a ta mała menda podskakuje razem ze mną:P muszę go oduczyć jedzenia w nocy i wyrzucić z sypialni:P

🤪 🤪 🤪już sobie to wyobrażam jak podskakuje 😁 😁